';
ЙОГА БАЛАНС С НОВА ВИЗИЯ
Avatar
йога Баланс

Йога Баланс с нова уникална визия

Практикувай йога с нас!

Това е мотото на Йога център Баланс. Център предлагащ практики по йога, семинари и срещи с известни личности, отдадени на това изкуство.

От избора на многобройни колеги в рекламните стратегии, с гордост можем да кажем, че ние бяхме оценени с много висока оценка за нашата работа в лицето на Нина Тараланска. Това е основателката на Йога център Баланс.

След многобройни среши и разговори, създадохме рекламни решения открояващи се със собствен стил и очарование. Разбира се това би било немислимо, ако нямахме свободата на работа, която допринесе за всичко това.

Благодарим на Г-жа Тараланска, че допусна да се развихрим и да покажем това дълголетно изкуство в дълбочина.

Всеки детайл и кадър са направени с умисъл предварително обмислени да имат своята насоченост.

Г-жа Тараланска е един от многобройните ни доволни клиенти. Тя е мила ведра и лъчезарна. Проектите, които сме създали за йога Баланс се осъществяват с лекота.

Създадохме новият уеб сайт на йога Баланс. Отговорна задача съпроводена с фотография изпълнена с много емоции сред природата. Сайт ползотворен за всеки решил да се отдаде на изкуството йога. Съдържащ подредена и конкретизирана полезна информация, график, предстоящи събития и актуална фото галерия.

Уеб сайта е създаден с администраторска част за управление от страна на клиента. Удобство за центъра да обновяват сами информацията си.

За нас бе огромно удоволстие да създадем този невероятен проект.

Ако сте любопитни да се запознаете отблизо с Йога център Баланс – дели ви само един клик.

И шампанското гръмна…

фотография за йога
фотография за йога
фотография за йога

Малка част от фотосесията

фотография за йога
фотография за йога
тапет за телефони
[ultimate_spacer height=“150″ height_on_tabs=“40″ height_on_mob=“50″]

Зона фенове 🙂

Няма как да пропуснем и приятелите на Йога център Баланс. Специално за тях създадохме тапет за телефона, който можеше да се изтегли от официалния сайт YogaBalance.bg

Дизайн и печат на визитки с прорязано лого

Визитката за мениджъра на центъра е уникална.

Прорязаното лого прави впечатление от пръв поглед. Запомнящ е момента и на получаването й.

Ефекта WOW е най-добрата оценка за нашата работа в лицето на Г-жа Нина Тараланска.

Благодарим ти 🙂

дизайн и печат на визитки с прорязано лого
Recommend
Сподели
Tagged in

Други новини от ЕТРИКС

Идеен проект за магазин Ташев в SkyCity Mall – София

Нашето партньорство има многогодишна история, в която сме записали и осъществили многобройни рекламни решения. Гордеем се за пореден път, че отново избраха екипа на ETRIX с отговорната задача да създадем визията на поредното им начинание – фирмен магазин в SkyCity Mall София.

Златен медал от международен Пловдивски панаир

Новинарската ни емисия получи страхотни новини от нашите любезни партньори от BeeBerry. Уверихме се, че всичко в което се влага труд и любов се увенчава с успех.

Произведено в България

Лампите на прожекторите светват. Момента настъпва. Момент, в който нашия екип имаше удоволствието да се докосне до онези творци – творци дръзнали да останат да се борят и трудят в нашата родна България. Родина с много история и традиции.

Фотография на керамика

Всичко започва от подготовката за продуктовата фотосесия. Сценарият е най-важен, който предварително описва всички етапи, през които трябва да преминем, за да получим перфектния кадър. Събирането на декорация, ако е необходима такава, също е част от целия процес.

Видео визитка

Нашата мисия и отговорност към екипа на детска школа продължава. Представяме Ви поредното дело на екипа на Етрикс – видеопрезентация, създадена специално за нашите любезни партньори от Първите седем, които съвсем скоро отварят врати за Вас мили деца.

Предметна фотография

Фотография е важен процес, който трябва да се движи в определен сценарий. Този сценарий е индивидуален за всяка фотосесия. Важно е да се отбележи, че предварителния план на работа спомага за спазването на последователността на работа при заснемането на всеки един продукт.

Йога Баланс

Практикувай йога с нас! Това е мотото на Йога център Баланс. Център предлагащ практики по йога, семинари и срещи с известни личности, отдадени на това изкуство.

Cendrillon онлайн магазин

Cendrillon е бутикова марка на елегантно дамско бизнес облекло. Имаме удоволствието да Ви запознаем с Даниела Димова. Тя е дизайнерът на всички модели предлагани от марката Cendrillon. Срещите ни с

BOJY FISHING FLOATS

Семейна фирма с дългогодишна история. С настоящото портфолио твърдо заявяваме, че с труд всичко се постига. Това са направили и те – създателите на BOJY.

Доктор Халваджиян

Има много случайни срещи, които остават трайни спомени след тях. Ние имахме честта да присъстваме на една такава среща, от която спечелихме доверието и приятелството на един невероятен човек –

Хензел и Гретел

Имало едно време… Всички знаем, че така започват повечето детски приказки. За нас прочита на приказката Хензел и Гретел е започнала още от детството, но продължава и до днес.

Модна фотография

Днес е един от ползотворните ни дни, който отмина неусетно. Часовете се нижеха, а ние се отдадохме изцяло на пролетно-лятната колекция от дамски бутикови облекла под марката Cendrillon.

UberDesk Bulgaria

Представаме Ви UBERDESK. Това е марка утвърдена на българския и европейския пазар в производството на ергономични бюра. Забравете заседналия начин на живот. Доверете се на UberDesk. Те ни се довериха,