Продуктова фотография

Продуктовата фотография присъства във всяко рекламно решение.​

Точният кадър

Палитрата от кадри, която се оформя след една фотосесия отсява точния кадър, който ще бъде фаворита в предстоящия проект. Той може да бъде приложен в рекламен флаер, каталог, забележителен билборд, рекламен банер, а защо не и на Вашия бъдещ уеб сайт.

Заснемане на продукт или композиция

След обстоен разговор с Вас, ние ще подготвим точния сценарии, които ще ни ръководи през цялото фотозаснемане. Ще покажем Вашия продукт на потенциалните Ви клиенти по забележителен начин. Ще подготвим необходимите допълнителните продукти и материали, благодарение на които ще постигнем перфектната композиция. Ще настроим светлините, които ще засветят Вашият продукт, а обектива ще запечата точния кадър.

Крайният резултат или приложение на продуктовата фотография

Това е последния етап от нашата съвместна работа. Нашата фотография ще заеме своето място в последващото рекламно дело, на което следва да се посветим. Подбраните кадри ще грабват вниманието от продуктовия каталог. Вашия уеб сайт ще има вече оформена галерия. Ще се постараем да подготвим рекламните банери, които ще изпълват уеб пространството. Всяко едно рекламно решение ще достигне до Вашите клиенти чрез своето послание. Послание, което ще има своята целева насоченост – точна визия, открояваща се със своя стил и конкретика.

Красивата фотография продава.
Не пренебрегвайте този факт.

Екипът на Етрикс