рекламна агенция ЕТРИКС
офсетов печат

Печатна реклама

Многобройна е палитрата на печатните издания, които се отличават по размер, медия и качество.

Фирмена идентичност

Фирмената акциденция обхваща визитката, бланката, плика за писмо и много други материали. Това са офисни компоненти, които са необходими в ежедневната работа на всяка фирма. Вашата фирмена информация може да бъде приложена върху тях по специално оформен стил, който ще бъде създаден конкретно за Вашата фирма.

Готови сме да се погрижим за Вашия фирмен облик.

01

Офсетов печат​

Офсетовият печат е приложим за печат на големи тиражи рекламни издания. Изработката им е многобройна. Всичко се определя от продуктът, който желаете да получите. Ако имате нужда от фирмена папка, ние ще Ви предложим модели, които да отговорят на Вашите очаквания. Ще изградим Вашия дизайн, който ще бъде отпечатан върху нея.

Каталози, брошури, дипляни

Всички тези печатни издания могат да „разкажат“ покажат на клиентите Ви предлаганите услуги или продукти по оригинален начин. Вашето илюстративно издание ще се откроява от многообразието на рекламни носители, които ежедневно откриваме на различни места.

02

Дигиталният печат е приложим за по-малки тиражи печатни издания. Това е добро решение, при което визитки, каталози, менюта, стикери отпечатани на различна медия и форма ще намерят своето приложение във Вашата дейност.

03

Солвентен печат​

Този вид печат е приложим за отпечатване на билборди и различни видове фолия, които могат да покажат Вашата дейност. Медиите и качеството на печат също могат да бъдат избирани в зависимост от приложението на рекламния продукт.

04

Ситопечат и тампонен печат​

Повечето рекламни материали, като химикалки, запалки и рекламни сувенири минават през тези видове печат.
Тампонният печат е технология, при която тампона ще отпечата Вашата информация върху различни рекламни сувенири с изключителна прецизност на отпечатъка.