рекламна агенция ЕТРИКС

Изработка на сайт

Ще се погрижим за Вашето страхотно онлайн присъствие.
Основна мисия:

Уеб сайта вече не е лукс,
а задължителен елемент от бизнеса.

Основна мисия:

изработка на сайт
стратегия за изработка на фирмен сайт
Изграждане и стратегия при
Точната и полезна информация, коята ще бъде поместена във Вашия уеб сайт ще допринесе Вашите клиенти и партньори да разберат за дейността ви в детайли.
Точната и полезна информация, коята ще бъде поместена във Вашия уеб сайт ще допринесе Вашите клиенти и партньори да разберат за дейността ви в детайли.
Обследването на конкуретната среда допринася да се изгради уеб облик, който ще ви открои от Вашите конкуренти по информираност и функционалност на уеб сайта.

Проектиране

Изграждане на прототип

Накратко това представлява Вашия уеб сайт в графичен проект.

1. Позициониране на основните линкове;
2. Конкретизиране на основни категории и подкатегории;
3. Оформяне на полетата, които ще бъдат заменени с подходяща фотография и описателна част.

Тази структура ще допринесе до успешното изпълнение на проекта, а потенциалните Ви клиенти и партньори ще се запознаят отблизо с Вашия бизнес.

Всеки графичен елемент ще бъде заменен с точната информация и фотография, за да бъде Вашия верен бизнес помощник изграден в уеб вариант.

Изграждане на прототип за фирмен уеб сайт

Дизайн

Ясната концепция способства за изграждането на уникалния уеб дизайн. Подбраните точни цветове, които отговарят на дейността, приложени с графики ще допринесат Вашата дейност да се откроява по стил и оформление.
Подбраната фотография, подкрепена със съответния текст дава удовлетвореност от страна на клиента да има яснота за предлагания продукт. Бъдете открити пред своите клиенти и покажете Вашите продукти в най-добра светлина. Точният кадър ПРОДАВА.
Банерите – ключов момент към директната продажба. Не пренебрегвайте графичното им оформление, което ще допринесе до насищане на сетивата на бъдещите Ви клиенти, а Вашите печалби ще нарастват.
изработка на креативни банери за фирмени уеб сайтове
програмиране на сайт

Програмиране

Процес, който ще доведе до крайното развитие на Вашия продукт. Бързото зареждане, функционалността и разбира се анимациите, които ще се приложат в Корпоративният Ви уеб сайт ще играят съществена роля за времето, което потребителя ще отделя за неговото разглеждане.
онлайн реклама

Онлайн реклама

В ръцете на добри професионалисти интернет (онлайн) рекламата е сигурен начин за запомнящо се присъствие сред морето от конкурентите. Доверете ни се в изграждането на правилния за Вашия бизнес медиен микс, който да поднесем на вярната таргет аудитория. Ще планираме и създадем цялостното дигитално решение, което да Ви доведе до така желаните успешни резултати.Време е да създадете Вашата неповторима история в онлайн пространството!
поддръжка на сайт

Поддръжка

Момент, при който периодично Вашият уеб сайт ще бъде обновяван, което означава да се променя информацията и снимките поместени в него. Този процес може да се извършва от две страни: от Ваша страна чрез изграден административен панел за управление и разбира се от нас, което е Вашия верен спътник в неговото развитие.
Консултации и обучение

Консултация

 

Всички възникнали въпроси, на които не откривате отговор може да зададете на нашия екип.

 

От нас ще получите напътствия на достъпен език относно:


избор на подходящ домейн и хостинг;
уеб дизайн;
поднасяне на фирмената информация;
интернет маркетинг;
развиване на уеб сайт;
консултации относно оптимизацията Ви в Google.

Обучение

Създаването на административен сайт с панел за управление изисква време, което ще отделим за вашето обучение.

 

За кратко време вие ще можете да добиете знания за:


обновяване на информацията в уеб сайта;
обновяване на прилежащите галерии;
обновяване на ценова листа.