рекламна агенция ЕТРИКС
изработка на лого

Изработка на лого

Позволете ни да се погрижим за уникалния Ви корпоративен стил.

Визия и стил

Това е онзи знак, по който Вашите клиенти и партньори ще Ви разпознават. Логото може да се състои от отличителен знак/ белег, подкрепен с разпознаваем шрифт на фирмата в конкретни цветове, които ще се запечатат в съзнанието на всеки решил да се докосне до вашата дейност. Точно съвкупността на тези два елемента – знак и шрифт оформят Вашето фирмено лого.

Има точни критерии, които трябва да се спазват при изработката на лого, за да бъде то приложимо във всички рекламни аспекти, а защо не и във Вашия фирмен уеб сайт. Затова доверете се на екипа на Етрикс, които ще изготвят Вашето фирмено лого, което в последващ етап ще е приложимо във всички Ваши рекламни материали в своите цветове и форми.

Рекламно студио Етрикс има възможността да Ви предложи в своето портфолио лога на известни марки, утвърдили се на Българския и Европейския пазар.

изработка на лого за Аквазард Плевен
лого дизайн за фризьорски салон
изработка на лого за Арпак Плевен
изработка на лого за онлайн медия Плевен за Плевен
изработка на лого за медовина Кошерите

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ЛОГО ДИЗАЙНА

Лого дизайна е необходим да присъства във фирмената идентичност на всяка фирма. По този начин Вашата дейност ще се отличава със собствен стил открояващ се с отчетлив шрифт и точен символ отговарящ на дейността.

Фирмена идентичност

Важна роля играе приложението на лого дизайна в изграждането на фирмената идентичност на всяка фирма.

Екипът на Етрикс може да създаде Вашето фирмено лого, а след това да се погрижи и за:
изработка на фирмена идентичност
Фирмена презентация / Видео визитка

Дългогодишният ни опит ни научи да отсяваме тънкостите във всяка дейност, които успяхме да приложим във видео визитките на редица наши клиенти. Предлагаме на Вашето внимание част от тях, които показват спецификата на дейността на фирмите по време на тяхната работа.

Освежаване на фирмената идентичност
Фирмената идентичност с ново лице

Всичко с времето се променя. Рекламата разбира се също.

Затова понякога е необходимо и обновяване на Вашия фирмен бранд. Това влечение е като модата. Модата, която се променя не само в стил, но и в цветово отношение. Затова ако искате да бъдете модерни и иновативни не се притеснявайте от редизайн на вашата фирмена идентичност.

 

Ние екипа на Етрикс можем да бъдем полезни и в това измерение.

 

Можем да изградим Вашата нова визия, която да поднесете на Вашите клиенти. Малкото обновяване на Вашия бранд единствено ще има нов модерен облик.

Графичен дизайн

Приемете предизвикателството на екипа на Етрикс, които ще приложат Вашата нова фирмена идентичност във всички рекламни направления. Графичният дизайн също трябва да бъде съобразен с Вашата дейност. Вашето освежаване в графично оформление ще започне от фирменото лого, ще премине през фирмената идентичност, за да стигне до всички печатни издания, които екипа на Етрикс ще подготви за Вас.
Провокативен вдъхновяващ и ефективен графичен дизайн

Графичен дизайн на:

Печат на рекламни материали
Нашият екип ще Ви предложи най-подходящия формат и медия, които ще подхождат на Вашия проект. Доверете ни се и ние ще допринесем да се покажете пред своите клиенти и партньори с един качествен печатен продукт, отличаващ се не само с графично оформление, красива медия, но и перфектни параметри.
печат на Визитни картички бланки папки

С кое трябва да се съобразим в изграждането на лого дизайна и неговото приложение