онлайн магазин

изработка на онлайн магазин за камини Prity Румъния

клиент
Prity Румъния
уебсайт
www.prity.ro
реализация на проекта
2020

Цели на проекта

PRITY ROMANIA
Caldura din abundenta

Нежност, изтънченост и красота излъчва нашето ново попълнение в портфолиото на уеб сайтове.
За онлайн пространството няма значение къде се намираш, за да откриеш точните хора, които ще направят и невъзможнотото, за да покажат красотата и топлината на домашните камини. Нашите нови приятели от Румъния ни откриха онлайн и напълно ни се довериха за тяхната нова уеб визия. Изборът от страна на нашите партньори за рекламно студио в наше лице да изработим за тях изцяло нов облик на Prity.ro за нас бе чест и удоволствие.
Заложихме на топли нежни тонове, които изцяло допринасат за уюта и красотата на всеки дом решил да се възползва от предлаганите продукти на Prity.ro. Конкетните категории и банери подкрепихме с точната продуктова интериорна фотография отговаряща на съответния продукт. Лесната и ясна навигация спомага на потенциалните клиенти да достигнат съвсем бързо до желания продукт и да осъществят контакти с нашите партньори за закупуването му.

Цели на проекта
Обновяване на фирменото лого в съвсем нова и модерна визия и изграждане на изцяло нов дизайн и програмиране на уеб сайт за камини за prity.ro

изработка на
лого

Изградихме фирменото лого с един нов “прочит”, преминал през дизайнерското око. Заложихме на отчеливо изписан шрифт, в който умело преобладават отблясъците на топлия огън, който избликва от камините произведени от ПРИТИ БЪЛГАРИЯ.

идеен
проект

След проведената онлайн среща – разговор с клиента изградихме идеен проект, който след стриктното му спазване допринесе за цялостното реализиране на настоящия уеб сайт.

уеб дизайн и
програмиране

Заложихме на топла и уютна атмосфера, която лъха от целия уеб дизайн в настоящия проект. Програмирането е на високо ниво, което спомага на всеки докоснал се до уеб сайта да може бързо и лесно да достигне до желания продукт и да се запознае с нужната информация.

prity.ro отблизо
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.