';
онлайн магазин за ветеринарна аптека
Ветсервиз Плевен

ВЕТСЕРВИЗ

Изработка на фирмен сайт за ветеринарна клиника и склад за ветеринарни медикаменти.

Какво включва проекта

Ето, че настъпи момента за един дълго чакан уеб сайт, за който приехме предизвикателството да изработим за нашите любезни партньори.

Представяме Ви www.vetserviz.bg

Сайт създаден в полза на всички, които се занимават с отглеждането на домашни животни и имащи необходимостта от съответните медикаменти при тяхното отглеждане и лечение.

Проект съпроводен с много отговорна работа от наша страна включваща и продуктова фотография. Заложили сме на чиста визия, строга и отчетлива категоризация на съответните продукти, които може да откриете, както по производител, така и по вида животно, за което търсите съответния медикамент. Ветсервиз е фирма, която дълги години се грижи за домашните любимци на своите клиенти. Разполагат и с клиника, на която сме отделили специално място в настоящия уеб сайт.

Цялата информация е разпределена в отделни секции за бърза ориентация от потенциалните клиенти, от която ще получите полезна информация за вашите любимци, ще се запознаете с младия и амбициозен екип на клиниката, както и цените за предлаганите услуги.

Сайта е изграден с административна част на управление, което улеснява подновяването му на актуална информация и фотография. Уеб сайта е изграден и в мобилна версия, което улеснява потенциалните клиенти имащи възможността дори и през мобилния телефон да се запознаят с продуктите на Ветсервиз.

Вие имате домашен любимец www.vetserviz.bg е вашия портал. Посетете го!

Благодарим на целия екип на Ветсервиз за гласуваното доверие към нас и за пълното им съдействие, което допринесе за реализацията на настоящия уеб сайт.

Пожелаваме им много верни домашни любимци и доволни стопани.
Успех!

Проект: продуктова фотография, индивидуален уеб дизайн, програмиране, административен панел за управление на уеб сайта.

Насам

предходен проект

ЛУКС МЕБЕЛИ
ЛУКС МЕБЕЛИ
онлайн магазин за мебели втора употреба
ЛУКС МЕБЕЛИ
онлайн магазин за мебели втора употреба
Натам

следващ проект

RENT ANG GO – КОЛИ ПОД НАЕМ
RENT ANG GO – КОЛИ ПОД НАЕМ
коли и товарни бусове под наем
RENT ANG GO – КОЛИ ПОД НАЕМ
коли и товарни бусове под наем