';

Изработка на онлайн магазин и уеб сайт за сладкарница

Сладкарница Хензел и Гретел

Представяме Ви един уникален проект – уеб магазин за бутикова сладкарница Хензел и Гретел в гр. Плевен. В него ще откриете подробна информация за местонахождението на това уютно местенце – Панорама МОЛ – гр Плевен. Ще се запознаете отблизо и с екипа, който ежедневно приготвя с любов разнообразни сладки изкушения.

Уеб магазина се отличава с перфектна графика и фотография. Отделните категории за предлагани продукти спомагат за лесна ориентация и избор към Вашата поръчка. Има мобилна версия с възможност по всяко време да поръчате и опитате от сладките изкушения на сладкарница Хензел и Гретел. Изграден е административен панел за управление на съдържанието и обновяване на предлаганите продукти.

Направена е оптимизация на уеб магазина за заемане на челни позиции в Google.

За нашите любезни партньори от Хензел и Гретел създадохме разнообразни рекламни решения: Светлинна реклама, меню, продуктов каталог, етикети, пирамиди и други рекламни материали.
Благодарим на екипа на сладкарница Хензел и Гретел за оказаното съдействие при реализирането на настоящия проект.
Пожелаваме им ежедневно да задоволяват вкуса и на най-взискателния клиент.

Проект: уеб сайт и онлайн магазин – индивидуален уеб дизайн, програмиране, възможност за онлайн поръчка, административен панел за управление на уеб сайта и онлайн магазина.

Насам

предходен проект

СВЕТЛИННИ РЕКЛАМИ
СВЕТЛИННИ РЕКЛАМИ
уеб сайт за светлинни реклами
СВЕТЛИННИ РЕКЛАМИ
уеб сайт за светлинни реклами
Натам

следващ проект

OPTIX
OPTIX
корпоративен и продуктов уеб сайт за OPTIX
OPTIX
корпоративен и продуктов уеб сайт за OPTIX