';
уебсайт за етерични масла от маточина в България
есеншън-ойл

Essential oil Bulgaria

Изработка на фирмен уеб сайт за производство на етерични масла от маточина в България.

Какво включва проекта

Палитрата от уеб проекти се увеличава с всеки изминал ден.

За пореден път ние екипа на Етрикс имаме честта да се похвалим с едно бутиково изделие, което създадохме за нашите доверени партньори от Еssential Oil.

Представяме Ви www.essentialoil.bg

Началото започна с изграждането на фирменото лого, което от пръв поглед говори за извършваната дейност от фирмата. В логото сме заложили на елегантен и стилен шриф носещ името на фирмата, прикрепен с графично оформление, което носи посланието на етеричното масло. Всъщност това е и целта на фирмата – да предлага на своите клиенти качествен продукт, от който ще се добие етерично масло. То от своя страна намира широко приложение в нашия живот. Но за всичко това ще се запознаете от отчетливо конкретизираните категории в настоящия уеб сайт, на които сме поместили широка информация за растението маточина насочена към потенциалния клиент.

изработка на лого за производител на етерично масло от маточина

Засяването, отглеждането и прибирането на реколтата преминават през различни етапи на работа, което коства ежедневна човешка намеса. Неуморния екип на фирмата ни гласува огромно доверие да създадем индивидуален облик на тяхната дейност, която успяхме да пресъздадем в един уникален уеб вариант. От настоящия уеб сайт всеки има възможността да се докосне до спецификата при отглеждането на билката маточина, която крие своите тайни. Тайни, които могат да доведат до един качествен продукт добре реализиращ се в Франция, Германия и САЩ.

Благодарим на екипа на Еssential Oil за пълното съдействие и гласуваното доверие към нас, което допринесе за реализирането на настоящия уеб проект.

Пожелаваме им много успехи и доволни клиенти.

Насам

предходен проект

МЕДОВИНА КОШЕРИТЕ
МЕДОВИНА КОШЕРИТЕ
производство на медовина
МЕДОВИНА КОШЕРИТЕ
производство на медовина
Натам

следващ проект

БГ ТРЕЙД ИН
БГ ТРЕЙД ИН
фирмен сайт за логистика в Европа
БГ ТРЕЙД ИН
фирмен сайт за логистика в Европа