';
уеб сайт за частна детска градина
Първите седем Плевен

Първите седем

Изработка на цялостна идентичност и фирмен сайт за частна детска градина с обучение по метода на Монтесори.

Какво включва проекта

Време е за училище

Учебната година започна и ние екипа на Етрикс с гордост представяме нашето поредно дело, което ще е в полза на всеки родител имащ нужда от красиво място за своето дете. Място, където то ще добие знания и умения необходими за неговото развитие.

Израждане на фирмено лого

Нашата работа започна от изграждането на фирменото лого за детската школа. Заложили сме на графично изпълнение в изписването на цифрата седем, която се отличава с пастелни цветове, които присъстват във всички детски рисунки. Цифрата подчертава и възрастовата граница на децата, които ще обучават в детската школа. Логото чудесно може да изпъква на всички рекламни материали и печатни издания, които скоро ще приложим в нашето портфолио. Фирменото лого зае своето почетно място и в сайта, който вече е в уеб пространството и може да бъде полезен на всеки родител.

Уникален уеб дизайн

Представяме ви едно бутиково уеб решение, създадено за нашите любезни партньори от детска школа Първите седем – www.purvite-7.bg
Този уеб сайт показва не само красотата, но и отговорността, която трябва да имаме към нашите деца. Отговорността те да бъдат в уютно място с добри специалистти, които ще положат началото на тяхното умствено, психическо и физическо развитие.

Частна детска школа Първите седем е алтернативен вариант на детска градина и е създадена за обучение и развитие на деца от 1 до 5 годишна възраст. Децата в школата се обучават по метода на Монтесори. Цялата полезна информация успяхме да претворим за Вас мили родители на отчетливи секции и категории, които ще спомогнат да добиете ясна представа къде може да се обучава Вашето дете. Точно са изписани всички изисквания за школата, децата, екипа, който ще се грижи за тях и разбира се секцията с ценови предложения за Вас.

Визията в детайли

Заложихме на визия, която отговаря точно на делото, което са заложили в своята работа екипа на Първите седем. Мисията учител е отговорна и най-важна за израстването на всяка личност. Това е момента, в който детето се разделя с родителя и попада в различна среда от ежедневието. Идва момента, в който трябва да спазва определени правила и да се научи да работи в екип. Тук е мястото, в детската градина да се научи на всичко това. Екипа на Първите седем е готов да приеме с любов Вашите палавници. Те ще се радват на уютна и комфортна обстановка, оборудвана с необходимите материали, които ще се използват през тяхното обучение.

Ние екипа на Етрикс благодарим на управителя в лицето на г-жа Виолина Ванкова, че избра точно нас да изградим облика на детската школа Първите седем.

Пожелаваме на целия екип много успехи и да бъдат все така всеотдайни и грижовни към нашите деца.

Успех.

Насам

предходен проект

GAPPA HANDMADE
GAPPA HANDMADE
производител на керамични продукти
GAPPA HANDMADE
производител на керамични продукти
Натам

следващ проект

ХОТЕЛ БАЛКАН
ХОТЕЛ БАЛКАН
изработка на сайт
ХОТЕЛ БАЛКАН
изработка на сайт