';
коли под наем

изработка на уеб сайт за коли под наем

RENT ANG GO

Силен е месец януари за нашия екип. Проектите се множат един след друг.

Представяме Ви RentAndGo
Сайт създаден за всеки имащ нужда от автомобил или велосипед под наем. Отличителния уеб дизайн и конкретните категории са приоритети, които заложихме изцяло на това решение за нашите партньори, които ще задоволят потребностите на всеки имащ нужда от техните услуги. Обширна е тяхната дейност обхващаща най-големите градове в България – София, Пловдив, Русе, Плевен, Велико Търново. В сайта ясно са конкретизирани съответните райони, в които може да се доверите на екипа на RentAndGo.bg

Само за 5 минути Вашите документи за желаният автомобил ще са подготвени. Всички подробности се уточняват бързо и Вие може да разчитате на избрания автомобил или велосипед под наем.

Платформата е изградена с административна част на управление, което служи за улеснение сайта да се обновява с актуална информация, снимки, новини и цени. Вие имате нужда от автомобил или велосипед под наем? RentAndGo е Вашият избор. Резервирай сега!

Благодарим за гласуваното доверие от нашите партньори и за пълното съдействие от тяхна страна при изграждането на този проект.

Желаем им много доволни клиенти, а на всички тях безаварийно шофиране!

Проект: индивидуален уеб дизайн, програмиране, административен панел за управление на уеб сайта.

Насам

предходен проект

ВЕТСЕРВИЗ
ВЕТСЕРВИЗ
уеб сайт и онлайн каталог за ветеринарна клиника
ВЕТСЕРВИЗ
уеб сайт и онлайн каталог за ветеринарна клиника
Натам

следващ проект

VIP HUNTING BULGARIA
VIP HUNTING BULGARIA
уеб сайт за лов в България
VIP HUNTING BULGARIA
уеб сайт за лов в България