';
хотел Балкан Плевен - официален сайт
хотел Балкан Плевен лого

Хотел Балкан

Изграждане на официален уеб сайт за хотел Балкан - град Плевен.

Какво включва проекта

Из редовете на историята

Нашето поколение израснало в град Плевен, може да подкрепи следващите редове, които ще опишат родният ни град. Когато погледнем в историята за него, ще видим много предприятия, заводи и фабрики, които допринасяха за развитие на икономиката за нашата държава и най-вече Северозападния край. Но настоящето за жалост не е така. В любимият ни град икономиката замира с всеки изминал ден.

Новият облик на Плевен

Но да оставим носталгията и да погледнем обективно на нещата.

Имаме един уникален град, който с всеки изминал ден ни радва с красиви алеи, градини, уютни детски площадки и разбира се величествените фонтани, които са гордостта на нашия град Плевен.

Какво друго ни остава?

Имаме и туризъм – имаме и ние с какво да се похвалим. Всичко това можем да предложим на туристите – Кайлъка, Панорамата – записана в историята на държавата, околностите, за които са воювали нашите войни.

Отдих, почивка и развлечения

На всички тях ще им е необходимо да отпочинат в нашият град.

Приветстваме Ви с Добре дошли в хотел Балкан.

Това е един величествен хотел, който издържа на прехода и не престава да радва своите посетители. Често е посещаван от настоящи и бъдещи студенти, които добиват знания в известния Медицински институт разположен в град Плевен. Много място отделихме за история, но ние сме от поколението, което отделяше и отделя време за обучение и е верен спътник в нашата професия.

Екипът на ЕТРИКС бе избран да обнови уеб визията на хотел Балкан, което за нас бе голяма чест.

Новата визия

Представяме Ви www.hotel-balkan.com

Заложили сме на стилна визия, показваща хотела в цялата си прелест. Хотел с възможности, не само за почивка, но и за събития, конференции и тържества. Всичко това сме подчертали в конкретни секции, подкрепени с актуални фотографии.

В настоящия уеб сайт всеки клиент има възможност да избере стая в зависимост от неговите предпочитания. Всички те са описани детайлно и подкрепени с подходяща фотография с цел улеснение на потенциалния клиент за бърз и точен избор.

Мобилната версия

Удобството на настоящия уеб сайт е и изградената мобилна версия. Дори и по време на път, Вие имате възможността да достигнете до екипа на хотел Балкан, които ще Ви приветстват с „Добре дошли“.

За Вашият повод ще се насладите на чудесни предложения, на които няма да устоите, а за кухнята – не се тревожете. В ръцете сте на най-добрите ресторантьори, които ще задоволят и най-изискания вкус.

Перфектният избор

Хотел Балкан е перфектния избор за различни поводи. Доверете се на професионалистите.

Те се довериха на нашия екип в изграждането на новият им уеб облик, което за нас беше голямо предизвикателство.

Благодарим за гласуваното доверие и за свободата на нашата работа в осъществяването на този проект.

Желаем им много доволни клиенти и чудесни поводи в просторните ресторанти и зали, които са изградили за Вас мили клиенти.

 

Добре дошли! Желаем успех. 

Екипа на ЕТРИКС.

Насам

предходен проект

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
частна детска градина
ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
частна детска градина
Натам

следващ проект

МЕДОВИНА КОШЕРИТЕ
МЕДОВИНА КОШЕРИТЕ
производство на медовина
МЕДОВИНА КОШЕРИТЕ
производство на медовина