';

фирмен уеб сайт за

лого медицински център Кордис Плевен
Създадохме изцяло нова уеб визия за медицински център Кордис – град Плевен.

Центъра развива своята дейност в четири основни направления: Дерматология, венерология и естетична медицина, Кардиология и вътрешни болести, Масажи и терапия и Психология.

изработка на сайт за медицински център Кордис Плевен

Какво включва проекта?

Изградихме идеалната структура, която отговаря точно на всички предлагани дейности в центъра. В дизайна сме използвали нежни икони и фотографии подкрепени със съответния текст отговарящ на всяка процедура.
идеен проект уеб дизайн
идеен проект
изработка на фирмен сайт Плевен
уеб дизайн
програмиране на сайтове Плевен
програмиране
изработка на сайт за медицински център Кордис Плевен

Банери

Във всеки банер сме заложили на стилно и графично оформление с конкретно подбрана фотография, отвеждащ пациента към търсената от него дейност на медицински център Кордис.

Дейности

Точно и категорично са представени предлаганите дейности от специалистите на МЦ Кордис. Всяка от тях е изобразена със съответната икона, подкрепена със стилна анимация. Създадената бърза връзка отвежда пациента в полезна и точна информация за всяка дейност.

Модул промоции

Отделихме и важно място за промоционалните предложения? Във всяка промоция е заложена предлаганата процедура и съответната цена. Тази страница е изградена в полза на всички пациенти, които ежемесечно следят предлаганите промоционални предложения на МЦ Кордис. Направете своят избор сега и запишете час при съответния специалист.

Екипът

Екипът на медицински център Кордис е представен под формата на автобиографична страница. Тук е мястото, където ще се запознаете отблизо с целия екип начело с Проф. Д-р Снежанка Тишева, д.м.н и Проф. Д-р Димитър Господинов, д.м.н. утвърдени специалисти в основните си направления. Поместената информация доказва натрупания опит през годините на всеки един от тях и показаните постижения в областта на медицината.
екип медицински център Кордис
мобилна версия на сайта

Мобилна версия

Иновативните решения допринесоха рекламата да се разгърне във всички измерения и да бъде видима в различни параметри. За изграждането на всеки един уеб сайт е необходимо неговото лесно разглеждане да става не само през настолния компютър, таблет, лаптоп, но и през мобилния телефон. Това е необходимост, която улеснява всеки потребител ежедневно да се запознава с различни дейности или услуги, от които се интересува. Затова и ние екипа на Етрикс се стремим да изграждаме уеб сайтове, които с лекота могат да се разглеждат дори през мобилния телефон. Изградената мобилна версия за МЦ Кордис ще бъде Верен помощник за всички пациенти.
изработка на дизайн на корица за фейсбук

Корица за Facebook

Фейсбук е една голяма платформа, на коята информацията достига до множество потребители. Затова тук е мястото, където Вашият бизнес ще добие още по-голяма популярност. Изготвянето на фейсбук рекламите с подходяща насоченост прави всеки един продукт търсен от потенциалните клиенти. Нашия екип имаше грижата да се погрижим и за фейсбук представянето на МЦ Кордис, като изготвихме стилен банер представящ предлаганите дейности в центъра, както и пост с популяризирането на изцяло обновения им уеб сайт www.cordis.bg.
изработка на корица за фейсбук
Какво споделиха за нас:

Etriх – екипът, който създава реалност във виртуалното пространство.

Чрез своята креативност и умения те успяха да реализират един уникален проект, даващ визия на нашия медицински център. Талантливи, скорострелни, иновативни са малко от епитетите, които ги описват. Посрещнаха ни с усмивка и върнаха нашата. Поднасяме най-искрени благодарности към тях и творчеството им и им пожелаваме безкрайни успехи в това, което правят най-добре – уеб дизайн.

Удовлетвореността ни и стремежът ни за точност в детайлите ни накара да ги изберем и да се доверим на тях за съвместна работа в бъдеще.

С чиста съвест ги препоръчваме на всеки, търсещ прецизност и коректност!

Насам

предходен проект

GAPPA HANDMADE
GAPPA HANDMADE
производител на керамични продукти
GAPPA HANDMADE
производител на керамични продукти
Натам

следващ проект

ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
частна детска градина
ПЪРВИТЕ СЕДЕМ
частна детска градина
КОРДИС
КОРДИС 1

[vc_section full_width="stretch_row" content_placement="bottom" css=".vc_custom_1540302016669{background-image: url(https://www.etrix.bg/wp-content/uploads

Editor's Rating:
0