';

фирмен сайт и онлайн магазин за

Gappa Handmade
GAPPA HANDMADE отваря врати в далечната 1999 година с предмет на дейност ръчна изработка на керамични изделия. Те се отличават по своите нестандартни форми и цветови съчетания. Предлаганите продукти от арт керамика допринасят за уюта във всеки дом.
GAPPA HANDMADE
идеен проект уеб дизайн
идеен проект
предметна фотография Гаппа Хендмейд
фотография
изработка на фирмен сайт Плевен
уеб дизайн
програмиране на сайтове Плевен
програмиране
копирайтинг Плевен
копирайтинг
оптимизация за Google
оптимизация

Какво включва проекта?

Изградихме идеалната структура, която отговаря точно на всички предлагани дейности в центъра. В дизайна сме използвали нежни икони и фотографии подкрепени със съответния текст отговарящ на всяка процедура.

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

Нашето приключение започна още от първия кадър, който заснехме за нашите любезни приятели от GAPPA HANDMADE. Още от късна есен пред нашия обектив се подреждаха благата на природата, които чудесно се вписваха до керамичните изделия. От ръцете на майстора се редяха запомнящи се оригинални продукти, които грабваха вниманието ни, когато поглеждахме през обектива. Запечатахме всеки един от тях.
рекламна фотография на керамика за Gappa hand made
рекламна фотография на керамика за Gappa hand made
фотограф Плевен
фотограф Плевен
ръчна изработка на керамика
ръчна изработка на керамика
ръчна изработка на керамика

Производството

И ето ги те - великите керамични изделия, които радват всеки достигнал до тяхната вече уеб работилница. Във всеки кадър вложихме частичката любов, която и нашите ваятели на тези нестандартни форми са заложили във всеки детайл и продукт преминал през ръцете и пещите на работилничката на Gappa Handmade. Признаваме си, че ни отне доста време, но резултата е на лице. Представяме Ви пълната гама предлагана от ценителите на българското и родно производство от Gappa Handmade. Не изпуснахме нито един момент от трудоемкия процес, през който преминава производството на керамичното изделие. Всичко запечатахме в удивителни кадри.

Онлайн магазин

И ето ги те - великите керамични изделиям които радват всеки достигнал до тяхната вече уеб работилница. Във всеки кадър вложихме частичката любов, която и нашите ваятели на тези нестандартни форми са заложили във всеки детайл и продукт преминал през ръцете и пещите на работилничката на Gappa Handmade. Признаваме си, че ни отне доста време, но резултата е на лице. Представяме Ви пълната гама предлагана от ценителите на българското и родно производство от Gappa Handmade..

Екипът на GAPPA HANDMADE

Успяхме да уловим и слънчевите снимки на авторите на тези неповторими творци - Мария и Пламен, които споделиха с нас своята тайна за керамичния занаят. Благодарим им за пълното съдейсвите, което допринесе за неповторимата фотография и префектния облик на реализирания им вече успешен онлайн магазин. Успех пиятели. Екипът на Етрикс.
Насам

предходен проект

Arte
Arte
фирмен уеб сайт
Arte
фирмен уеб сайт
Натам

следващ проект

КОРДИС
КОРДИС
уеб сайт за медицински център
КОРДИС
уеб сайт за медицински център