';

изработка на онлайн магазин за продажба на четки

EDAYS

Имате домашен любимец, а космите и влакната не спират ли не спират. Представяме Ви най-новия проект на Etrix edays.bg. Това е електронен магазин, създаден в полза на крайния потребител. Директно може да закупите перфектната четка, която ще Ви избави от досадните косми и влакна, притежаваща самопочистващ контейнер. Сайта показва в детайли този продукт, намиращ широко приложение в бита. Представената продуктова фотография е направена, с цел да запознаем крайния клиент с точния продукт, който ше закупи. Избавете се от досадните косми и влакна, благодарение на иновативната четка за почистване на косми и влакна.

Благодарим на нашите любезни партньори за гласуваното доверие да осъществим този проект. Пожелаваме им много доволни клиенти.

Приятно пазаруване.

Проект: фотография, индивидуален уеб дизайн, програмиране, административен панел за управление на уеб сайта.

Какво споделиха за нас:

С настоящата референция бихме искали да изразим своята удовлетвореност и благодарност към целия екип на „Етрикс” ООД за всички идеи, предложения и цялостна изработка на онлайн магазин edays.bg

Благодарение на индивидуалния им подход и проучването на нуждите ни, те изпълниха проекта отлично и допринесоха за по-доброто ни представяне в интернет пространството.

Търпението, което проявиха и навременната реакция, с което екипа на „Етрикс” ООД подходи към нашите запитвания, улесниха до голяма степен взаимното ни сътрудничество, което се надяваме, че ще продължи и в бъдеще.

Убедихме се в професионалното отношение към работата и стремежа за прецизно в детайли и точно съобразяване с очакванията ни.
От опита си в съвместната работа по разработване на нужните ни уеб решения препоръчваме „Етрикс“ ООД като коректен и надежден партньор.

С най-добри пожелания: Екипът на Изилайф 17 ЕООД

Насам

предходен проект

VIP HUNTING BULGARIA
VIP HUNTING BULGARIA
уеб сайт за лов в България
VIP HUNTING BULGARIA
уеб сайт за лов в България
Натам

следващ проект

БГ ШАФРАН
БГ ШАФРАН
фирмен сайт за БГ ШАФРАН
БГ ШАФРАН
фирмен сайт за БГ ШАФРАН