';
лого дизайн hop.bg София

дизайн на промоционални брошури

клиент: онлайн магазин HOP.BG

Индивидуален дизайн на брошури за промоционални предложения на Hop.bg.

Дизайн на периодични печатни брошури създадени за онлайн магазин hop.bg. Всяко издание се отличава със стилно оформена графика, даваща точна и ясна представа за предлаганите продукти и актуалните предложения.

Разпространението на брошурите се извършва в магазините на hop.bg и верига магазини Кауфланд.

проекти за Hop.bg и Gis Ltd.
Какво споделиха за нас:

С настоящата референция, желаем да изкажем своите най-искрени благодарности за професионалната работа на екипа на Etrix.

По наша поръчка фирмата трябваше да извърши редизайн на уеб сайт. Началото на съвместната ни работа, многобройните часове, обсъждайки новият му облик стигна до етап,че цялостната визия на всичките ни дейности трябва да се промени. Това изцяло промени нашето виждане относно рекламата, която е всеобхватна.

Екипа на Etrix перфектно и последователно успя да представи същността на дейностите, които предлагаме в ГИС ЕООД. Отдадени на своята работа, ние екипа на ГИС напълно се доверяваме на професионализма показан от графичния дизайнер на студио Etrix.

Всеки нов проект, представен от негова страна изцяло допълва нашите цели и стремежи да се развиваме всеобхватно в областта на IT сферата.

Препоръчваме студио Etrix, като доказани професионалисти в сферата на рекламните решения.“

Владислав Димитров