';

изработка на фирмен уеб сайт и онлайн магазин за шафран

БГ ШАФРАН

Шафрана е растение, което може да превърне Вашите мечти в реалност. Достатъчно е да имате терен, в който да разположите това „червено злато“.

За пореден път приехме предизвикателството да създадем един уникален проект за този вид бизнес, който умело навлиза на Българския пазар. Запознахме се с много полезна информация относно отглеждането на шафрана, която поместихме в стриктно подчертани сектори придружени с подходяща фотография. Настоящият уеб сайт е създаден в полза на всеки имащ желание да инвестира пари в бъдеще чрез отглеждането на шафран. В него освен полезна информация, клиента ще получи и пълна информация за точни показатели през годините.

Благодарим на нашите любезни партньори за гласуваното доверие и свободата в реализирането на уеб облика на www.shaffran.eu. Пожелаваме им много клиенти, които ще инвестират парите си в доходоносен бизнес.

Проект: фотография, индивидуален уеб дизайн, програмиране, административен панел за управление на уеб сайта, оптимизиране за отлично класиране в google.bg.

Други проекти за БГ шафран
ФОТОГРАФИЯ НА ШАФРАН
ФОТОГРАФИЯ НА ШАФРАН
продуктова фотография на шафран

ФОТОГРАФИЯ НА ШАФРАН

продуктова фотография на шафран
БГ ШАФРАН
БГ ШАФРАН
фирмен сайт за БГ ШАФРАН

БГ ШАФРАН

фирмен сайт за БГ ШАФРАН
Даниела Караджова за Етрикс
Какво споделиха за нас:

Искаме да споделим като референция удоволствието от съвместната ни работа с ЕТРИКС по изграждане на фирмен сайт и онлайн магазин. Специални благодарности на Георги Тачов и Велислава Тачова за страстта и желанието, което вложиха при реализирането на сайта и фотографиите към него! Те надскочиха нашите очаквания!! Когато им дадохме заданието, нямахме ясна идея за визията и начина на функциониране на сайта. Техните препоръки и свежи идеи направиха продукта ни уникален и атрактивен. Изграден по изцяло нов начин, с много функционални менюта и модерна визия сайта ни е прекрасен помощник в ежедневната ни работа и чудесен рекламен продукт. Поздравления и искрени благодарности за перфектно свършената работа!!

Екипът на БГ Шафран

Насам

предходен проект

EDAYS
EDAYS
онлайн магазин за почистващи четки
EDAYS
онлайн магазин за почистващи четки
Натам

следващ проект

БЛАГОЕВГРАД ПРОПЪРТИС
БЛАГОЕВГРАД ПРОПЪРТИС
уеб сайт за недвижими имоти