рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

Плевен Паркет | циклене на естествен паркет и монтаж на ламинат

Vedra

Счетоводна кантора Ведра предлага пълно счетоводно, ТРЗ и административно обслужване на фирми и физически лица.
Екипът от експерти и професионалисти вече над петнадесет години затвърждава своето доверие пред над триста доволни клиента.

С индивидуалния си подход, Ведра съпровожда своите клиенти още от първата крачка в областта на финансите, вземайки предвид краткосрочните и дългосрочни цели на бизнеса, пазарната ниша и общата ситуация в сектора на дейност.

Професионалните счетоводни и данъчни услуги на фирмата, и гъвкавите абонаментни планове за обслужване я открояват като водещ лидер в предпочитанията на мениджмънта в региона.

Задача:
Задачата ни беше да изградим онлайн платформа, която да разполага с всичко необходимо за лесно управление на онлайн присъствието на счетоводна къща Ведра.
Успяхме да изградим нов сайт, който да се конкурира ефективно на онлайн пазара на услуги от брашна с индивидуален дизайн и интуитивна навигация към всички основни пера на дейността.
Създадохме интересен, запомнящ се и ангажиращ потребителски интерфейс, който оставя положително впечатление на потребителите още при първия клик. Погрижихме се не само за дизайна и съдържанието на сайта, но и за неговата SEO оптимизация и като резултат Ведра зае челни позиции дни след своето стартиране.
Клиент
изработка на сайт за счетоводна фирма Ведра Плевен
стратегия

копирайтинг,
уеб дизайн,
програмиране,
оптимизация

реализация

2022 г.

изработка на сайт за счетоводна фирма Плевен
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.