рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за автомобилен сервиз | монтаж и ремонт на агу

клиент
VD Motors
уебсайт
www.vd-motors.bg
реализация на проекта
2021

Цели на проекта

агу Плевен
ВД МОТОРС |
МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА АВТОМОБИЛНИ ГАЗОВИ УРЕДБИ

ВД Моторс е фирма с дългогодишна история, която се занимава с монтаж и сервиз на автомобилни газови уредби на пропан бутан и метан.

При нас на уговорена среща пристигна  управителя на фирмата, който разказа, какво желае да изпълним в настоящия проект.
Задачата, която ни бе поставена – вече има своето решение.

vd-motors.bg вече е в онлайн пространството. Всички любители на високите скорости могат да достигнат до тяхната дейност и да се възползват от предлаганите услуги във ВД Моторс. Достигайки до тях, вие може да се доверите на техния професионализъм и да разчитате на коректното отношение.
Изготвихме идеен проект, който стриктно спазвахме при изготвянето на дизайна и програмирането на настоящия уеб сайт. Наложихме на изчистена стилистика, отчетливи категории, които да насочват потенциалните клиенти към търсената от тях услуга и съответната цена.

Ако Вашият автомобил има нужда от услугите на ВД Моторс не се колебайте да ги потърсите. В тяхно лице ще откриете колектив от специалисти, работещи в сферата на автомобилните газови уредби от 2010 г.

Изказваме своите най-искрени благодарности на г-жа Валя Данова за оказаното съдействие при реализирането на настоящия проект.
Пожелаваме на целия екип на ВД Моторс много доволни клиенти.

Цели на проекта

Изготвяне на фирмен уеб сайт с конкретна насоченост МОНТАЖ И СЕРВИЗ НА АВТОМОБИЛНИ ГАЗОВИ УРЕДБИ НА ПРОПАН БУТАН И МЕТАН

ИДЕЕН
проект

След проведен разговор изготвихме идеен проект, включващ в себе си описание на съответните страници, категории и подкатегории, който допринесе за реализирането на настоящия уеб сайт, воден под стриктното ръководство от ВД Моторс.

Уеб дизайн и
програмиране

Изготвяне на индивидуален дизайн за фирмен уеб сайт. vd-motors.bg се отличава не само по своя стил, но и по отчетливите категории. Ориентацията и странирането е бързо от страна на потенциалните клиенти, което води до бързото достигане на крайната цел – услуга и цена.

Печатна
реклама

За ВД Моторс изготвихме и индивидуална визия за рекламни винили с конкретна насоченост за дейността, както и дизайн и печат на фирмени визитки в съответния с коорпоративния стил.

сайтът отблизо
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.