рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за производство и рафиниране на арастителни масла

клиент
ХМ ООД
уебсайт
www.hmood.bg
реализация на проекта
2016

Цели на проекта

изработка на сайт за производител Плевен
HM | ОЛИО СВЕЖЕСТ
Ние екипа на Етрикс имахме възможността да се запознаем отблизо със същността на цялостния процес на рафиниране и производство на растителните масла. В настоящия уеб сайт сме заложили в детайли на всеки етап на работа, който отчетливо е показан в графично и цветово оформление. Всяка категория е стриктно преценена и подкрепена със съответната фотография. Уеб сайта е създаден в полза на всички потенциални клиенти, които ще имат възможността да се запознаят отблизо с дейността на фирмата и предлаганите от тях продукти и услуги. Присъствието на полезна информация ще заинтригува всеки имащ желание да се запознае отблизо с тази дейност и съответните продукти.
Цели на проекта
Изграждане на фирмен уеб сайт, с уникален дизайн и строга структура, която показва в детайли всички специфики от предлаганата дейност на фирмата та.

Идеен
проект

След срещата с нашият партньор, изградихме точния идеен проект, който следвахме последователно и достигнахме до създаването на уникалния уеб сайт.

продуктова
фотография

Фотографиите на продуктите приложени в уеб сайта, предлагани от ХМ ООД са заснети от екипа на Етрикс, с цел запознаване на клиента с точния предлаган продукт на Българския пазар.

Уеб дизайн и
програмиране

В настоящия уеб сайт сме заложили в детайли на всеки етап на работа, който отчетливо е показан в графично и цветово оформление. Всяка категория е стриктно преценена и подкрепена със съответната фотография.
олио Свежест отблизо
посетете сайта
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.