рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за производител на етерични масла

клиент
Essential Oil Bulgaria
уебсайт
www.essentialoil.bg
реализация на проекта
2018

Цели на проекта

изработка на сайт за етерични масла от маточина
ESSENTIAL OIL |
ПРОИЗВОДСТВО НА ЕТЕРИЧНИ МАСЛА ОТ МАТОЧИНА

Екипът Еssential Oil се занимава с отглеждане на маточина и добиване на етерично масло от ароматната култура в България. Нашето студио бе избрано да изградим техния уеб облик, открояващ се с неповторим и стилен дизайн.

 

След подадената кореkтна информация за цялостния процес от нашите клиенти, ние съумяхме да разграничим съответните категории, които оформихме в пастелни цветове. Всяка една от тях отчетливо запознава всеки потребител достигнал до кухнята на Essential Oil Bulgaria с цялостния процес от засаждането на етеричната култура до добиването на крайния продукт. В настоящия проект включихме и детайл от фирменото лого, което изградихме за нашият партньор. Всяка страница е индивидуално представена, отличаваща се в графично и цветово отношение, което спомага на потенциалните клиенти да се запознаят отблизо със спецификата на работа при отглеждането на маточината, както и за нейното приложение в различни аспекти.


Бутиковото представяне на Essential Oil Bulgaria с лекота може да разглеждате и през мобилния си телефон.

Цели на проекта

Изграждане на фирмено лого и приложение в рекламните решения- дизайн и програмиране на уеб сайт и печат на фирмени визитки.

Изграждане на
лого дизайн

В изграждането на фирменото лого сме включили отчетлив шрифт и нежен графичен изрисуван елемент в буквата О, който разкрива дейността на фирмата.

Уеб дизайн и
програмиране

Още с отварянето, сайта пълни погледа с неповторима картина заложена в уеб дизайна, която запознава потенциалните клиенти и партньори с цялостния процес, през който преминава етеричната култура, който с лекота се разглежда дори и през мобилно устройство.

Печатна
реклама

Сътворихме едно малко “бижу”, в което графичното лого заема своето почетно място – фирмена визитка, в която включихме заложения корпоративен стил. Малко печатно издание, което за в бъдеще ще допринесе за реализирането на важни контакти.
сайтът отблизо
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.