рекламна агенция ЕТРИКС
онлайн магазин

изработка на онлайн магазин за камини Prity Румъния

клиент
Prity Румъния
уебсайт
www.prity.ro
реализация на проекта
2020

Цели на проекта

PRITY ROMANIA
Caldura din abundenta

Нежност, изтънченост и красота излъчва нашето ново попълнение в портфолиото на уеб сайтове.
За онлайн пространството няма значение къде се намираш, за да откриеш точните хора, които ще направят и невъзможнотото, за да покажат красотата и топлината на домашните камини. Нашите нови приятели от Румъния ни откриха онлайн и напълно ни се довериха за тяхната нова уеб визия. Изборът от страна на нашите партньори за рекламно студио в наше лице да изработим за тях изцяло нов облик на Prity.ro за нас бе чест и удоволствие.
Заложихме на топли нежни тонове, които изцяло допринасат за уюта и красотата на всеки дом решил да се възползва от предлаганите продукти на Prity.ro. Конкетните категории и банери подкрепихме с точната продуктова интериорна фотография отговаряща на съответния продукт. Лесната и ясна навигация спомага на потенциалните клиенти да достигнат съвсем бързо до желания продукт и да осъществят контакти с нашите партньори за закупуването му.

Цели на проекта
Обновяване на фирменото лого в съвсем нова и модерна визия и изграждане на изцяло нов дизайн и програмиране на уеб сайт за камини за prity.ro

изработка на
лого

Изградихме фирменото лого с един нов “прочит”, преминал през дизайнерското око. Заложихме на отчеливо изписан шрифт, в който умело преобладават отблясъците на топлия огън, който избликва от камините произведени от ПРИТИ БЪЛГАРИЯ.

идеен
проект

След проведената онлайн среща – разговор с клиента изградихме идеен проект, който след стриктното му спазване допринесе за цялостното реализиране на настоящия уеб сайт.

уеб дизайн и
програмиране

Заложихме на топла и уютна атмосфера, която лъха от целия уеб дизайн в настоящия проект. Програмирането е на високо ниво, което спомага на всеки докоснал се до уеб сайта да може бързо и лесно да достигне до желания продукт и да се запознае с нужната информация.

prity.ro отблизо
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.