рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на фирмен

клиент
Логотех България

уебсайт

www.logotech.bg

реализация на проекта

2019

Цели на проекта

изработка на сайт за индустриален бизнес
LOGOTECH
ПРОИЗВОДСТВО НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ ПО ЗАДАНИЕ

ЛОГОТЕХ има богата история и над 20 години натрупан опит в проектирането и производството на машини и съоръжения. Те избраха екипът на Етрикс да създаде нова модерна визия на тяхното фирмено лого и изцяло нов уеб облик. Представяме Ви www.logotech.bg.

 

Съумяхме да покажем в детайли цялостната специфика от тяхната работа разположена в отделни текстови категории, подкрепени със стилно графично цветово оформление. Предложихме на клиента идеен проект, който съдържаше всички основни акценти, които заложихме в реализирането на дизайна на настоящия уеб сайт. След неговото одобрение пристъпихме и към съществената част – изграждането на уеб дизайна. Отличаващ се със строга подредба, той запознава потенциалните клиенти в последователност с цялата история и предлаганите продукти и услуги от ЛОГОТЕХ.

Цели на проекта
Създаване но коорпоративен стил, изграждане на модерна визия за фирмено лого и обновяване на уеб дизайна на фирмата.

Създаване на
идеен проект

На клиента предоставихме своя идеен проект, в които подробно описахме и графично представихме бъдещия уеб дизайн в позиции съдържащи примерни снимки и текстове, след което пристъпихме към цялостната реализация.

създаване на
лого дизайн

Изградихме графично лого, което се отличава с ясно отчетлив рекламен шрифт. Заложихме на ясно представяне, което в коорпоративната идентичност и рекламните материали заема своето почетно място.

Уеб дизайн и
програмиране

Уеб дизайнът е изцяло съобразен с предлаганите услуги и продукти, предлагани от Логотех. Всяка категория е отчетливо и строго фиксирана, подкрепена със съответния текст и фотография.
Logotech отблизо
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.