рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

Revue Pleven | Coffee And Food

Revue Coffee and Food

Няма нищо по-хубаво от чаша ароматно кафе предложена в уютна и изскана обстановка още от ранни зори. Къде е това място в нашия град? – Разбира се кафе Ревю. Там ще се насладите на прясно смляно ароматно кафе предложено от любезния екип на заведението. Ще се насладите на приятна атмосфера, която се отличава с неповторим интериор. Всеки от Вас ще открие своето уютно кътче и с любим приятел може да започне началото на новия ден. Вече три десетилетия Кафе ревю радва своите клиенти, както и редица туристи преминаващи през нашия град. Важно е да отбележим, че вече се предлагат и кулинарни изкушения, които ще задоволят и най-изискания вкус. Приветстваме Ви с Добре дошли в Кафе Ревю – гр. Плевен.
Задача:
Екипът ни отвори вратите си за още един проект, който ни повериха нашите любезни приятели от кафе Ревю. Поставиха ни задачата да представим тяхното заведение и да покажем не само на хората от гр. Плевен, но и на всички решили да посетят нашия град, че те влагат сърце и душа в своята работа.
Създадохме за тях уеб решение, в което сме показали в детайли всяка стъпка от тяхното ежедневие. Лесното страниране ще ви отведе в дългогодишната история на заведението. Богатата феерия от храни и напитки изложихме в отделна секция меню, която спомага на всички клиенти да направят своя бърз избор на желано ястие или питие. Не сме забравили и да изложим неповторимия интериор и екстериор на заведението. Нашият обектив под зоркото око на Ивелин Илиев е запечатал всеки детайл. В пъстрата цветова категория Галерия ще открието своето място – Нали?
Всички живеем в забързано ежедневие, но това не бива да ни притеснява, защото до кафе Ревю вече можем и през мобилен телефон да достигнем и да направим своята резервация или да поръчаме избрано ястие от кухнята на кафе Ревю.
Изказваме своите специални благодарности на г-н Лалев управителя на заведението, който ни допусна да “кухнята” и ни позволи да покажем на всички Вас тяхната дейност.

Пожелаваме на целия екип на кафе Ревю много успехи и доволни клиенти.
Клиент
Revue Pleven Coffee and Food
стратегия

копирайтинг,
уеб дизайн,
програмиране,
фотография

реализация

2021 г.

изработка на сайт на заведение Revue Pleven
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.