рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

Плевен Паркет | циклене на естествен паркет и монтаж на ламинат

Плевен паркет

Плевен паркет е фирма с тринадесет годишен професионален опит в сектора на циклене и лакиране на естествени подови настилки, и монтаж на ламинат.
Натрупаният опит на служителите, експертните машини и оборудване, коректността в изпълнението на всеки поет ангажимент, ги превръщат в един от най-желаните партньори, на които се доверяват домакинствата от град Плевен и района.
Фирмата надгражда качеството на своите услуги и със задължителната гаранция, която поема за реализираните проекти и прозрачната ценова политика.

Задача:
Нашият ангажимент бе да обобщим изключително богатия опит натрупан през годините от създаването на фирмата, представяйки най-важното от техните умения, качества които ги отличават, услуги и реализирани обекти на достъпен език за техните клиенти в онлайн среда.
Изработихме уеб пространство, което вмести всички основни категории от дейността им, описвайки подробно всеки значим детайл за тяхната работа и за крайния клиент, допълвайки визуално и с доказателства представата за професионализма в подробна галерия.
Избрахме персонализирано име на домейна, като обърнахме специално внимание на монетизацията на трафика и интереса към тях във виртуалното пространство.
Клиент
Плевен Паркет
стратегия

копирайтинг,
уеб дизайн,
програмиране,
оптимизация

реализация

2022 г.

циклене на паркет Плевен и монтаж на ламинат
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.