рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

photostation | курсове по изработка на сайт за курсове по кулинарна фотография

Photo station

Основната мисия на Photostation е да Ви накарат да се гордеете със себе си и с това, което правите! А ако още не сте заразени от тяхната страст, кулинарната фотография, пригответе се – наистина е завладяваща!

Ще Ви потопят в техния свят и ще Ви научат на тънкостите как да направите съвършения кадър. Да, да имате фотоапарат не е достатъчно – вече сигурно го знаете.

За най-любознателните организират знанията си в онлайн курсове по кулинарна фотография за начинаещи,
където с теоретични модули, практически задачи и дискусионни групи ще Ви запознаят с тънкостите на това изкуство. Защото щастието, точно като ястието, е най-сладко, когато е споделено!

За мен ще е удоволствие да извървим заедно Вашият фотографски път!
„Марияна Стоянова“

Задача:
Като творци за нас е изключително важно да сме част от израстването на хора с мисъл и симпатия към авторската продуктивност.

Заехме се със създаването на симбиоза между един наистина ценен и иновативен нишов бранд и неговата цялостна онлайн визия, която да достигне до своите артистични среди по възможно най-бързия и докосващ начин.

Изградихме цялостна концепция за виртуалното присъствие на един артист с главно „А“, Марияна Стоянова, поставяйки началото на дигиталното приключение с открояващо се лого, през модерен сайт с адаптивна за всички устройства навигация, изключително ясен и описателен копирайтинг на всички страни на нейната работа и завършихме с практичен онлайн магазин на нейните творби и образователни курсове, чрез който всички бъдещи фото кулинарни ентусиасти да могат да заявят своето желание за развитие.
Клиент
photostation | курсове по изработка на сайт за курсове по кулинарна фотография
стратегия

уеб дизайн,
копирайтинг,
програмиране,
печатна реклама

реализация

2022 г.

изработка на сайт за курсове по кулинарна фотография
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.