рекламна агенция ЕТРИКС
онлайн магазин

изработка на онлайн магазин

клиент
Лукс мебели

уебсайт

www.luxmebeli.bcom

реализация на проекта

2018

Цели на проекта

уеб дизайн
LUX MEBELI

Поставената задача от нашите любезни партньори от Лукс мебели, започна с обновяването на тяхното фирмено лого. Предложихме подробен идеен проект на клиента, от който го запознахме в детайли с последователността, която ще следваме в изграждането на модерния облик на настоящия онлайн каталог, който се превърна в успешно бутиково онлайн решение. Представяме Ви – www.luxmebeli.com.

 

Настоящия уеб сайт /каталог/ предлага холандски мебели втора употреба, които грабват от пръв поглед. Чистата визия и отчетливите категории спомагат на потенциалния клиент за бърза ориентация в съответния избор. Консултациите с екипа на luxmebeli ще спомогне за Вашия избор след отправено запитване на имейла на уеб сайта. Подновихме и облика на физическия магазин. Разбира се, че незабравихме и луксозните рекламни флаери, които спомогнаха за бързото достигане в онлайн пространството до вратите на luxmebeli.com

Цели на проекта
Обновяване на логодизайна, заснемане на интериорна фотография, печатни материали, дизайн и програмиране на на уеб сайт и онлайн каталог.

Създаване на
лого дизайн

В изписването на рекламния шриф заложихме на конкретно изписване на настоящия уеб сайт, което води до бързото запомняне както на фирмата предлагаща дадените продукти, така и техния уеб сайт.

Индивидуален
УЕБ дизайн

В предложеното рекламно уеб решение представяме на потенциалните клиенти един онлайн каталог, от който с лекота мога да подберат мебели втора употреба и да обновят своя дом.

Печатни
материали

Създадохме луксозна рекламна листовка с минимални размери 210 х 100 мм, която се отличава със съотвения наложен стил. Гланцовият лак допринесе за изисканост, която отговаря на предлаганите продукти.
Luxmebeli отблизо
Интериорна фотография
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.