рекламна агенция ЕТРИКС
онлайн магазин

изработка на онлайн магазин

клиент
Gappa Handmade

уебсайт

www.gappa.bg

реализация на проекта

2019

Цели на проекта

дизайн и програмиране на онлайн магазин за керамика GAPPA HANDMADE
GAPPA HANDMADE

Гаппа Хендмейд е ателие произвеждащо разнообразни керамични продукти.

 

За тях създадохме продуктова и рекламна фотография, рекламни банери, уеб сайт с онлайн магазин и Facebook рекламни кампании.

 

Приехме предизвикателстовото да направим и продуктовата фотография. Нашето приключение започна още от първия кадър, който заснехме за нашите любезни приятели от GAPPA HANDMADE. От ръцете на майстора се редяха запомнящи се оригинални продукти, които грабваха вниманието ни, когато поглеждахме през обектива. Невероятните композиции използвахме за предстоящите промоционални предложения. Запечатахме всека една от тях, заснехме и цялата продуктова гама и поместихме във вече реализирания уеб сайт с включен онлайн магазин.

Цели на проекта
Мащабен проект за нашия екип стартиращ от продуктовата и рекламната фотография, уеб сайт с онлайн магазин и Facebook реклами.

цялостен
копирайтинг

Проведеното интервю с основателите на Гаппа Хендмейд, допринесе за разкриването на пълната загадка на керамичния занаят. Приложените текстове в уеб сайта са изцяло написани от текстописец на екипа на Етрикс.

Индивидуален
УЕБ дизайн

Бутиково представяне на цялостния производствен процес и пълна гама на предлаганите керамични продукти, показани в конкретни пастелни категории.

Продуктова
фотография

Безбройни са часовете на нашия екип прекарани зад обектива. Всеки продукт е заснет и показан в цялата си прелест. Видим е всеки детайл, който грабва клиента още от първото му съзерцаване.
Gappa Handmade отблизо
Продуктова фотография
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.