рекламна агенция ЕТРИКС
онлайн магазин

LYLY Handmade | гривни ръчна изработка | дамски детски и мъжки

Lyly Handmade

Ако вече сте попаднали на тази страничка, то Вие сте от тези хора, които ценят ръчната изработка, привлечени от уникалните творения – благодарение на фантазията и ръцете на твореца. Това е страничката на Лили, която казва на всички Вас: Здравейте и благодаря, че сме заедно!

И така ще ви запознаем с Лили.

Лили като дете много е обичала да рисува графика и акварел. Когато хващала моливите попадала в един вълшебен и хармоничен свят – свят на магични линии и светлосенки, които ръката й изписвала по белия лист. Посещавала е школи по рисуване и се е обучавала при най-добрите учители. Те я научили на твърдостта на моливите, играта на светлосенки и красивите преливания на акварела, но най-важното, което е научила от тях е:
„Да прави това, което сърцето й копнее и никога да не се отказва от мечтите си“.
Разбира се като всяко дете е обичала да тича по морският бряг и да намира затворена мида. Вярвала е, че когато я отвори – ще открие перла. И да тя … я открива. Днес, вече тя ги държи в ръцете си и се наслаждава на перления им блясък и величие. Естествените полускъпоценни камъни са нейната страст. Това са онези малки късчета красота от недрата на природата, които когато ги погледнеш, все едно света спира за миг и ти оставаш опиянен от магията им.
С разнооброзните плетки макраме, които се е научила да плете още докато е отглеждала сина си, днес…тясъздава с ръцете си пъстри колекции от гривни. За дамите е създала богата палитра от модели. За тяхната изработка с много любов са вплетени стотици метри бижутерски конци, подбрани естествени камъни, най-нежните японски стъклени тохо мъниста, сребро /проба925/ и злато 14к /проба585/. Не след дълго решава да изненада и силния пол. За всички дръзки и силни мъже, тя създадава стилни и луксозни модели. Разбира се помислила е и за най-малките – децата. За малките, нежни детски ръчички ежедневно изплита с много любов разнообразни и пъстроцветни гривнички с червен конец – за здраве и против уроки. Съчетава ги с любимите й кристали и перли Swarovski, сребро /проба 925/ и злато 14к /проба 585/.
Няма нищо по-ценно от това да притежаваш нещо, което е изработено с ръце, сърце и душа.
Така твори и тя Лили.

Искрено се надяваме да докосне и Вашите сърца.

Задача:

От известно време работим с LYLY Handmade и сме реализирали многобройни печатни картички, които използва, за да представя своите ръчно изработени гривни. От година я подтикваме, че трябва да направи онлайн магазин, в който да помести цялата палитра, която изработва с двете си ръце. Костваха ни много разговори, но нейното притеснение не спираше да мисли как ще се покаже онлайн. Най-накрая се престраши да покаже нейните творения. Потърси си ни и ни постави задачата да направим онлайн магазин, в който да поместим всички нейни творения, които излизат от ръцете й ежедневно.
Приехме с готовност този дълго обмислян проект. Подготвихме сценария, в който началото започна с продуктова фотография на гривните изработени от Лили. Разбира се отне извество време да заснемем всяка една ръчноизработена гривна. Трябваше да подготвим различни сцени, да наблегнем на детайлите, които са използвани в нейната изработка. Във всеки един кадър ясно се вижда конеца, плетката, камъните и елемента било той златен или сребърен, който е използван за изплитането на всяка гривна. И така време е всички заснети гривни да бъдат разпределени в съответните категории на уеб магазина.
Лили ни гласува огромно доверие и ни допусна да предложим визия за уеб сайта, както само ние можем да го направим. Представяме ви www.lyly.bg.
Чистата визия грабна още от страница начало, в която сме поместили всички предлагани категории показани с подготвени и заснети композиции от нас, в който всеки от Вашето семейство ще открие своето бижу.
Всяка категория има и подменюта, в които ще откриете разнообразни гривни изработени от различни елементи. Поръчването на продукта е максимално опростено за клиента като има възможност да направи своя избор за цвят и размер. Няма нищо по-приятно от това да изненадаш любим човек за предстоящия повод. Ако сте попаднали на страничката на Лили, това вече ще е вашето онлайн пространство за избор на ръчноизработени гривни – подарък, който остава във времето и носи позитивно настроение, здраве и предпазва от уроки. Разбира се може да придадете завършек на Вашия подарък от секцията ръчно изработени кутийки и в празничния ден да поздравите близки и приятели. Категорията кутийки Ви очаква, а Лили с готовност ще изпрати Вашите избрани бижута. Важна роля освен фотографиите играе и текста към всяка една гривна, които също подготвихме за Лили. Спомогнахме й в това начинание – писането на текстовете за всяка една от тях. От предложения текст ще се запознаете с историята на всеки камък, който е използвала в направата йм и ще Ви спомогне за избор към определен човек. Разглеждането и избора може да правите лесно дори и през мобилен телефон и в очаквания ден да получите своето избрано бижу.
Дните на Лили вече са максимално запълнени, запълнени от поръчките, които ежедневно изработва за своите клиенти. Сърцето й грее от радост, че може да покаже на всички Вас нейните ръчноизработени гривни.
А ние я очаквам със следващата серия, която я подготвя за онлайн простраството и след нейното фотозаснемане ще покажем на всички Вас – ценители на ръчната изработка.

Клиент
Lyly handmade лого
стратегия

продуктова фотография,
уеб дизайн,
програмиране

реализация

2022 г.

Продуктова фотография

Представяме Ви малка част от продуктовата фотография, която заснехме и използвахме за дизайна на уеб сайта.

ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.