рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за сватбен фотограф

клиент
Ивелин Илиев
уебсайт
www.iveliniliev.net
реализация на проекта
2021

Цели на проекта

сайт за сватбен фотограф Ивелин Илиев
ИВЕЛИН ИЛИЕВ |
АРТИСТИЧНА СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ

Кои са те? Те са хората, които запечатват Вашите спомени. Те са хората, които в специалните моменти са до Вас, дори и да не ги виждате. Не ги виждате, защото те са зад обектива. Те са там, за да съпреживеят най-щастливите Ви моменти, които ще запечатат в неповторими кадри. Тези наши приятели ни се довериха в най-важното за тяхната работа – да създадем техния уеб облик, който да ги покаже такива каквито са: а те са млади, красиви и амбициозни.

Дългогодишният им опит го показва. Безбройни са дестинациите и хората, които са навестили, и на които са спомогнали да останат с добри впечатления.

Не леката задача, която ни поставиха започна с изграждането на фирменото лого в нов облик. Продължихме и с уеб сайта, който се постарахме да покаже на широката публика колко са отдадени Ваня и Ивелин на своята работа.

Всяка страница от уеб сайта има своето индивидуално съдържание, което разбира се е подкрепено със съответната фотография, направена от тях.

Портфолиото им е забележително, в което са качени доста запечатани спомени.

Благодарим Ви приятели, че ни допуснахте до Вас и ни се доверихте да покажем Вашата история в уеб решение.

Ваня и Ивелин – Вие пишете за Вашите клиенти приказка в кадри, която те дълго ще прочитат. А ние се надяваме да не спираме да качваме Вашите кадри със спомени, които ежедневно ще се умножават.

Цели на проекта

Сайта се отличава със своята лекота и лесно страниране, което ще ви отведе до търсените от Вас услуги и пакетни цени.

Постарахме се да покажем в детайли спецификата на тяхната работа, която разбира се и медиите излъчват. За тези моменти отделихме специална секция, която може да разгледате, ако сте изпуснали това излъчване.

Не можем и да не споделим отличията на тези професионалисти, които не са за изпускане. Те заемат почетно място в настоящия уеб сайт. Освен доволните клиенти, това е още едно голямо отличие за тяхната отдаденост за всичко, което правят в специалния за Вас ден.

Лого дизайн

Заложихме на стилистично изписване на символите, както и изцяло показ на името на създателя на красивите фотографии – Ивелин Илиев.

И всъщност – основната символика на логото е, както пауза във времето, така и първите две букви на Ивелин Илиев. И както винаги се стараем, лого дизайна да е лек, приятен и в същото време запомнящ се.

Уеб дизайн

В настоящия проект вложихме силата от дейността на нашата работа – стил, изисканост, красота. Подбрахме точните цветови нюанси, които отчетливо открояват всяка категория.

Надникнахме в кухнята на семейство Илиеви, които любезно ни посрещнаха и показаха цялата си същност, която допринесе за това съвършенство. Плътен, достъпен и пълен с полезна информация уеб сайт, който си заслужава да посетите.

Специалният ден Ви предстои – Вие сте на точното място!

програмиране

Странирането е лесно и приятно. Отчетливите категории бързо ще Ви отведат до желаната дестинация, която ще Ви запознае с полезната информация. Дори от мобилния си телефон ще можете съвсем бързо да достигнете до тяхната страница и да запишете своя час за заснемане на сватбения Ви ден.
сайтът отблизо
посетете сайта
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.