рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на фирмен сайт и продуктов каталог

клиент
Медис М

уебсайт

www.medis-m.bg

реализация на проекта

2020

Цели на проекта

изработка на сайт за фирма Плевен
МЕДИС М | Ортопедични стелки, Технически помощни средства, Ортези Плевен

През изминалия месец портфолиото ни от изработка на фирмени уеб сайтове се увеличи с още един уникален проект. Нашите любезни партньори от фирма Медис-М – град Плевен ни възложиха отговорната задача да създадем за тях фирмен уеб сайт с включен онлайн каталог на предлаганите от тях продукти.

 

Медис-М е фирма предлагаща помощни средства за хора с увреждания. В настоящия уеб сайт сме показали цялата предлагана продуктова гама, която може да достигне лесно до потенциалния клиент.
Заложили сме на стилен уеб дизайн, в който се наблюдават отчетливи категории, подкрепени с подходяща фотография и разбира се полезна информация за пациента. Сайта има и мобилна версия, която също служи са улеснение на всеки нуждаещ се от техните услуги и продукти.

 

Важно е да отбележим и услугата, която се предлага в обектите на Медис-М – Изработка на ортопедични стелки FOOTBALANCE, което може да се случи само за 10 минути. Специалната статия в настоящия уеб сайт ще Ви запознае отблизо с тази прекрасна възможност, от която може да се възползвате.

Цели на проекта
Обновяване на фирмено лого, дизайн и програмиране на корпоративен уеб сайт.

Редизайн на
фирмено лого

Една от задачите на проекта бе и обновяването на фирменото лого.

 

Пресъздадохме рекламното изписване на фирмата в отчетлива и модерна типография. Променихме изцяло и основният цвят, който допринесе за правилната символика на дейността на фирмата.

Изготвяне на
Идеен проект

След проведената среща с нашия клиент, изготвихме идеен проект включващ дизайна и презентацията на услугите и продуктите предлагани от Медис-М. Оформяне на конкретните категории, които трябваше да нанесем в уеб сайта, както и продуктовата фотография на предлаганите продукти.

 

След одобрение на идейният проект, пристъпихме към реализацията му, която доведе до постигане на уникалния уеб дизайн с конкретната насоченост.

Уеб дизайн и
програмиране

В настоящият проект заложихме на приятен и слънчев уеб дизайн, с който имаме за цел да улекотим потенциалния потребител при търсенето на даден продукт или услуга предлагани от Медис-М. 

 

Отчетливите категории и лесното навигиране, на което заложихме при програмирането е изцяло в полза на всеки достигнал до страницата на Медис-М.

Медис-М отблизо
посетете сайта
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.