рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на личен уеб сайт

клиент
Доктор Халваджиян

уебсайт

www.ortho.bg

реализация на проекта

2018

Цели на проекта

изработка на сайт за доктор ортопед
ORTHO | Д-Р ХАЛВАДЖИЯН
Докторската професия е призвание и отговорност на всеки решил да се отдаде на тази професия. Д-р Халваджиян е признат в своята област – ортопедията, което е чест, че избра нашия екип за пореден път на обновим визията на неговия уеб сайт. Лого дизайна също премина през графичната писалка на дизайнера. Коорпоративната линия има вече изграден нов стил, които предложихме в редица печатни и рекламни материали за конференции. Уеб сайта, който създадохме има строга последователност с подчертана концепция отговаряща на наложения коорпоративен стил с ясни категории даващи полезна информация за пациента, екипа, автобиография на д-р Халваджиян и работният им график.
Цели на проекта
Обновяване на графично лого, дизайн и програмиране на корпоративен уеб сайт, печатни и рекламни материали

Създаване на
лого дизайн

Създадохме перфектното лого, което подсилихме със стилен символичен знак, който категорично говори за професията на д-р Халваджиян.

Печатна
реклама

Създадохме редица печатни и рекламни материали за конференции – бланки, кочани бележки за предстоящи прегледи, раници, химикалки, тениски, карти бадж, които се отличаваха с наложения коорпоративен стил.

Уеб дизайн и
програмиране

Изцяло обновихме визията на уеб сайта, подновихме полезната информация и фотографиите. Всяка категория подкрепихме със стилно графично оформление, което допринася за лесно страниране и запознаване с полезна информация за пациента, както и да се запознаят отблизо с д-р Халваджиян.
ortho.bg отблизо
Фотография
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.