рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за Медовина

клиент
BeeBerry
уебсайт
www.kosherite.bg
реализация на проекта
2018

Цели на проекта

изработка на сайт за вино Троян
KOSHERITE
LET'S TALK ABOUT HONEY

За партньорите от BeeBerry нашата работа започна от създаването на фирменото лого. Лого оличаващо се със стилен шрифт и графика носеща посланието на дейността. То зае и своето почетно място във визитки, брошури и не на последно място в луксозни етикети на бутилки.

Изненадахме не само нашите клиенти, но и самите себе си.


В нашето портфолио място намери един бутиков уеб сайт съчетан с онлайн магазин. Отличаващ се не само с полезна информация, но и с анимирана графика носеща послание отговарящо на дейността на производителя. Представяме Ви това изискано бижу, което ще Ви плени не само с графика, но и с истински истории. Истории, които сме пресъздали в конкретни категории и отчетливи секции.


В Kosherite.bg продуктовите фотографии са заснети от екипа на Етрикс, които запознават потенциалния клиент с директния продукт, който ще закупят.

Цели на проекта
Нашата цел с настоящия уеб сайт е да покажем Медовината в цялата й прелест, като започнем от нейната история – история с дълбоки корени.

Създаване на
лого дизайн

За нашите парньори изготвихме визията на два лого дизайна – Кошерите и Бийбери. Заложихме на стилни и отчетливи рекламени шрифтове, който поместихме в коорпоратината идентичност и печатните издания.

Продуктова
фотография

През фокуса ни премина ароматната медовина, която аранжирахме с подходящи елементи, които допринесоха за точните кадри, които поместихме в луксозните брошури и уеб сайта на фирмата.

Уеб дизайн и
програмиране

Създадохме бутиково уеб решение в съчетание с онлайн магазин, който се отличава с дизайнерски графични елементи, отчетливи категории, които запознават клиента с производителя и предлаганите от него продукти.

медовина Кошерите отблизо
Фотография
посетете сайта
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.