рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за медицински център

клиент
медицински център Кордис
уебсайт
www.cordis.bg
реализация на проекта
2018

Цели на проекта

изработка на сайт за медицински център
CORDIS | МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР

В дизайна сме използвали нежни икони и фотографии подкрепени със съответния текст отговарящ на всяка процедура. Точно и категорично са представени предлаганите дейности от специалистите на МЦ Кордис. Всяка от тях е изобразена със съответната икона, подкрепена със стилна анимация. Създадената бърза връзка отвежда пациента в полезна и точна информация за всяка дейност.Отделихме и важно място за промоционалните предложения? Във всяка промоция е заложена предлаганата процедура и съответната цена.Екипът на медицински център Кордис е представен под формата на автобиографична страница. Тук е мястото, където ще се запознаете отблизо с целия екип. Поместената информация доказва натрупания опит през годините на всеки един от тях и показаните постижения в областта на медицината. Тази страница е изградена в полза на всички пациенти, които ежемесечно следят предлаганите промоционални предложения на МЦ Кордис.

Цели на проекта
Изградихме идеалната структура, която отговаря точно на всички предлагани дейности в Медицински център Кордис - гр. Плевен.

Уеб дизайн и
програмиране

Изготвихме  стилен уеб дизайн, в който поместихме всички дейности, които се предлагат, които подкрепихме с точната фотография и приятни цветни тонове.

Създаване на
видео визитка

Изготвихме рекламен видеоклип, който се излъчва в приемната, от който всеки пациент чакащ своя преглед ще може да се запознае отблизо с екипа и дейностите в центъра.

Промоционални
банери

Периодично изготвяме промоционални банери, които поместваме в уеб сайта и се използват за фейсбук представяне. Във всеки банер заложхме на стилно и графично оформление с конкретно подбрана фотография.
cordis.bg отблизо
посетете сайта
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.