рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за търговия на едро

клиент
Арте - Класата на масата!
уебсайт
www.artebg.com
реализация на проекта
2018

Цели на проекта

изработка на сайт за търговия с хранителни продукти Арте Плевен
АРТЕ |
КЛАСАТА НА МАСАТА!

Екипът на Етрикс прие отговорната задача да обнови визията на фирмения уеб сайт за Арте ООД Плевен. 

 

Цялата дейност и предлаганите продукти от Арте са поднесени на потенциалните клиенти в конкретизирани категории, които се отличават в графично оформление подкрепени със съответната фотография.

 

Сайтът е изграден с две езикови версии (българска и английска), а мобилната версия улеснява всеки клиент, който може и през мобилния телефон да се запознае с продуктите на Арте ООД.

Цели на проекта

Изграждане на фирмен уеб сайт за Арте – гр. Плевен, с поместване на цялата продуктова гама предлагана от фирмата в търговската мрежа.

Изработка на
лого дизайн

Обновихме визията на фирменото лого, което намери своето приложение във всички рекламни решения, които създадохме за Арте ООД. Запазихме използвания шрифт, но го подкрепихме с красива подложка в атрактивен червен цвят, от върха на която се подават нежни житни класове.

Продуктова
фотография

Предоставената задача от нашия клиент да създадем нови визии на етикетите за нас бе предизвикателсто, което завърши с реализирането на стилни и красиви печатни етикети. За тази цел се наложи заснемането на определени композиции, които приложихме на някои от тях. Уловихме пред нашия обектив и част от предлаганата продуктова гама от фирма Арте ООД.

Уеб дизайн и
програмиране

Настоящият проект се отличава с уникален дизайн. Уникалност, която присъства във всяка конкретна категория подкрепена със съответната фотография.

 

Мобилната версия на уеб сайта улеснява потенциалните клиенти и партньори да се запознаят отблизо с предлаганите продукти от фирма Арте ООД.

Арте ООД отблизо
Продуктова фотография

Представяме Ви малка част от продуктовата фотография, която заснехме и използвахме за дизайна на уеб сайта и различни печатни издания.

В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.