рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на фирмен уеб сайт

клиент
хотел Балкан гр. Плевен

уебсайт

www.hotel-balkan.com

реализация на проекта

2018

Цели на проекта

изработка на сайт за хотел

Екипът на ЕТРИКС бе избран да обнови уеб визията на хотел Балкан, което за нас бе голяма чест.


Представяме Ви www.hotel-balkan.com


Заложили сме на стилна визия, показваща хотела в цялата си прелест. Хотел с възможности, не само за почивка, но и за събития, конференции и тържества. Всичко това сме подчертали в конкретни секции, подкрепени с актуални интериорни фотографии.


В настоящия уеб сайт всеки клиент има възможност да избере и резервира стая в зависимост от неговите предпочитания. Всички те са описани детайлно и подкрепени с подходяща фотография с цел улеснение на потенциалния клиент за бърз и точен избор.

Цели на проекта
Екипът ни бе избран да обнови изцяло уеб визията на хотел Балкан и да я покаже в ново модерно представяне, което допринесе за реализирането на настоящия уеб сайт.

идеен
проект

Изготвихме индивидуален идеен проект, който предложихме на нашите любезни партньори от хотел Балкан – гр. Плевен, включващ в себе си представянето на уеб сайта в графично оформление, което допринесе за систематизирането на всички предлагани възможности на хотела в съответни категории.

Интериорна
фотография

Предложената фотография показва в детайли всички предлагани възможности на хотела на своите гости–бар, стаи, конферетни зали и ресторанти. Уловихме уюта на всяко кътче, което посетителите ще имат възможността да видят отблизо след посещението си в хотел Балкан-гр. Плевен.

Уеб дизайн и
програмиране

Заложихме на индивидуален уеб дизайн в изискан стил. Всяка възможност е предложена в конкретна категория, която е отчетливо представена в графично и цветово оформление. Предимството е и бързата резервация, която всеки посетител може да направи след избор на съответната стая или апартамент.
хотел Балкан отблизо
Интериорна фотография
посетете сайта
В уеб пространството
Всяко поредно предизвикателство за нас е стремеж да създадем уникален и работещ продукт.
запитване
Запитване за подобен сайт
Ако желаете да създадем подобен сайт за Вас, може да изпратите запитване и да Ви дадем персонална оферта

Запитване за изработка на сайт

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним детайлите по Вашия проект.