рекламна агенция ЕТРИКС
онлайн магазин

изработка на онлайн магазин за изготвяне на персонални диети

Dietata.bg

Създателят на „Диета Лесна Промяна“ е диетолога Бисер Ангелов – специалист по хранене и диететика с 20 години опит в изготвянето на ефикасни, лесни и здравословни хранителни режими и стотици доволни клиенти.

Бисер Ангелов – магистър по „Храни, Хранене и Диететика“ – нутриционист, специалност придобита в Стопански факултет на Университет по Хранителни Технологии гр. Пловдив.

Изготвянето на хранителен режим, поякога е свързано и със съобразяване на различни специфични заболявания като диабет тип 1,2, инсулинова резистентност, различни видове бъбречни и жлъчни камъни, премахната жлъчка, хипо и хипер функция на щитовидна жлеза, ракови и автоимунни заболявания… Всеки един режим е съобразен със специфичното заболяване или комплекс от заболявания. За изготвянето на някои режими се прави консултация със специалист ендокринолог, гастроентеролог, кардиолог или нефролог.

Задача:
С този проект съвсем смело можем да кажем, че надминахме очакванията от страна на клиента.

Задачата: да изградим уникален уеб дизайн, който да грабне потенциалния потребител и да изживее едно наистина неповторимо изживяване – постигна своя успех.

Благодарение на своите функционалности dietata.bg предлага на потенциалните потребители да избират диета, от която имат нужда. Много малко са стъпките, които трябва да следват и ще имат възможността да се възползват от направения избор. За удобство на клиентите е заложено и картово плащане на съответната услуга.
Клиент
dietata.bg
стратегия

лого дизайн,
уеб дизайн,
програмиране,
картово разплащане

реализация

2021 г.

изработка на сайт за диети
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.