рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

Валборген - производство на месни продукти и верига магазини

Валборген

Валборген е фирма, която предлага месни продукти от 1991 г., когато за първи път отваря врати като семеен бизнес. Оттогава и до днес продължава да расте и развива дейността си. През 2002 г. открива първия си собствен магазин на ул. „Лозенград“ 2 в град Плевен. Следва втори търговски обект през 2007 г. в Кооперативен пазар – град Плевен, ж.к. Воден, ул. „Княз Александър Батенберг“ 17 и трети през 2009 г. в град Плевен, ул. “Васил Левски” 17-9.

Успехът през годините е изграден върху стремежа им да предоставя месни продукти с най-високо качество, на възможно най-добри цени. Насочени към клиента и усъвършенстване на услугата, която предлагат през 2022 година откриват производствената си база, която се намира в град Плевен на улица „Гренадерска“ 116. Изграденото модерно съоръжение отговаря на най-високите енергийни, технологични и хигиенни изисквания, което позволява висока ефективност, увеличаване на производствените обеми и подобрение на работните условия. Постоянството и персоналното отношение правят Валборген надежден партньор за всички професионални клиенти. Независимо дали притежавате малък или голям бизнес, може да разчитате на техните услуги.

Задача:

От дълги години работим с нашите любезни партньори от фирма Валборген. Разработвали сме и сме реализирали различни идеи за печатна реклама, но ето, че ни потърсиха с една още по-вдъхновяваща задача – да разработим техния фирмен уеб сайт.

За нас разбира се това е поредното предизвикателство, което приехме на драго сърце. Началото започна с уговорена среща в нашия офис, на която обсъдихме всички подробности по неговото съдържание. И така време е да запретнем ръкави и да започне нашата работа.
Подготвихме сценарии, по който да се движим. Началото започва с продуктова фотография на всички предлагани месни продукти от фирмата. След предварителна подготовка от наша страна, която се състоеше в това да преценим кой продукт как да изглежда композиционно и подреден на съответния декор започна и самото заснемане. Включихме осветлението, настроихме обектива и снимките започнаха. Не усещахме как бързо минаваха часовете улисани в нашата работа, кадрите се редяха един след друг, а ние след всеки един се зареждахме все повече и повече да продължим до финалния. И ето го него – последния, който ще даде старта на изграждането на дизайна на фирмения уеб сайт за фирма Валборген.

Началната страница обхваща цялата продуктова гама, както и информация за фирмата и тяхната история през годините. Заложихме на тежки тонове, които придават стил и тежест на самата дейност. Те прекасно подчертават всяка отделна категория, която запознава потенциалния клиент с нужната информация. Показали сме собствената им модерна производствена база построена в гр. Плевен, която е подкрепена със съответната фотография и текст. Освен, че имат производство, нашите партньори имат и търговска мрежа, в която предлагат своите продукти. Те също намериха своето почетно място в настоящия уеб сайт. За никого няма да представлява трудност да достигне до съответния обект благодарение на предоставената локация за всеки един от тях.
Странирането е лесно и достъпно за всички, които искат да достигнат до предлаганата продуктова гама на фирмата. Може да заявите своите желани количества на посочените телефони, като фирмата се ангажира с тяхната доставка. Дългогодишната история на фирма Валборген говори за постоянство, коректност и приемливи цени на пазара.
Благодарим на г-н Борис Генов – управителя на фирма Валборген, който ежедневно беше до нас и позволи да се развихрим и да дадем всичко от себе си, за да покажем тяхното ежедневие.

Пожелаваме им още дълги години да радват своите клиенти със своите месни продукти и да не продължават да спират с инвестициите, които неминуемо водят до техния успех.

Клиент
logo header
стратегия

продуктова фотография,
уеб дизайн,
програмиране

реализация

2023 г.

Продуктова фотография

Представяме Ви малка част от продуктовата фотография, която заснехме и използвахме за дизайна на уеб сайта.

ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.