рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за дентален център Dreamdent​

DreamDent | дентален център

Дентална клиника Dreamdent фокусира своята работа в областта на имплантологията и естетичната медицина. Центърът предоставя най-високо качество дентални услуги включващи изработка на импланти и алайнери, възстановяване външния вид на зъбите и дъвкателната функция чрез зъбни коронки, богат набор от естетично-лицеви процедури чрез филъри, ллазмолифтинг и ботокс.


Д-р Пенкова, създател на центъра, е професионалист с изключително дългосрочен опит, който освен всичко друго следва и последните тенденции извън пределите на страната, вземайки участие в редица курсове и конгреси.


Обхватът на обслужване се разпростира и извън границите на България, предлагайки подробен набор от стъпки и подкрепа за осъществяване на така наречения „дентален туризъм“ за сънародници живеещи в чужбина. нкцията на зъбите ви.

Задача:
Да изградим платформа, която да затвърди лоялността на текущите клиенти и да дадем стабилна основа за привличане на дългосрочни отношения с потенциални пациенти.

Осъществихме заснемане, монтаж и обработка на индивидуални видео визитки на екипа, както и професионална фотография на лекарите от клиниката.

При създаването на дизайна заложихме на топлата цветова гама, структурираното и прегледно съдържание с фокус върху всички възможности, които са част от дейността на клиниката. Осигурихме поле за полезни съвети от страна на специалистите, както и подробно представяне на набора от процедури и терапии, от които настоящите и предстоящи клиенти могат да се възползват.
Клиент
Dreamdent
стратегия

уеб дизайн,
фотография,
видео,
печатна реклама

реализация

2021 г.

изработка на сайт за дентален център Dreamdent Плевен
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.