рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на уеб сайт за диетолог Д-р Димитров

Д-р Димитров | диетолог

Д-р Димитров посвещава повече от 20 години от своята практика на здравната профилактика, здравословното хранене и диетотерапията. Доказан специалист в своята област и помогнал на стотици пациенти да се върнат към своя нормален благотворен начин на живот, той продължава да оказва специализирана медицинска помощ чрез своите хранителни режими, съвети и помощ в профилактиката на хора с редица заболявания – артериална хипертония, пациенти с диабет тип 1 и 2, подагра, дислипидемия, заболявания на щитовидната жлеза, хронични бъбречни заболявания и много други.

Задача:
Нашата задача беше да синтезираме и обобщим цялостната дейност и стойност, която д-р Димитров не спира да дава на своите пациенти и да създадем емоционално тясна връзка и доверие от страна на клиентите към неговата работа. Изградихме дигитален образ на обемния набор от услуги и позитивни отзиви на всички докоснали се до работата му през годините пациенти. Стартирахме с фотографии на екипа, създаване на модерен и удобен за навигиране дизайн, съобразен със всички специфики на дейността и програмиране, което доведе до едно завършено виртуално място съчетаващо умело представянето на опит и професионализъм със свободата да избереш правилния подход към здравословния начин на живот.
Клиент
изработка на сайт за диетолог
стратегия

уеб дизайн,
програмиране,
фотография,
печатна реклама

реализация

2019 г.

изработка на сайт за диетолог
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.