рекламна агенция ЕТРИКС
онлайн магазин

изработка на онлайн магазин за наемане на автомобили под наем

DND Rent a Car

DND предлага вече над 15 години, безупречно поддържани автомобили. Благодарение на професионалната си работа и отлично обслужване ДНД  се налага като един от лидерите в сферата на рент-а-кар услугите.

Гарантират винаги безупречна услуга и разполагат със собствена автомивка и сервиз за обслужване на автомобилите. Наемайки кола от ДНД  Плевен , Вие получавате сигурен и удобен автомобил, в който да се чувствате комфортно и надеждно.

Задача:
Поставената задача към нашия екип включваше редизайн на фирмено лого, създаване на приятен любителски интерфейс за онлайн магазина.

Софтуерните решения заложени в този проект включват: калкулатор за изчисляване на цената, картово разплащане, а ключов момент бе изграждането на допълнителен софтуер, който автоматично попълва договора и всичко необходимо за издаване на автомобил под наем от DND Rent a Car след резервация от страна на клиента.
Клиент
logo
стратегия

уеб дизайн,
програмиране,
софтуер за автоматизирано попълване на договори

реализация

2021 г.

изработка на сайт за коли под наем Плевен
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.