рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за Диагностично-консултативен център 1 град Плевен​

ДКЦ 1 Плевен

Основната ѝ мисия е свързана с живота и здравето на пациентите, като се стремят да им осигурят качествена и достъпна медицинска помощ.

За тях най-важното е да предоставят здравни услуги, базиращи се на съвременни, прецизни и достоверни лабораторни изследвания, както и да осигурят на своите пациенти /деца и възрастни/ диагностична, консултативна, лечебна и профилактична специализирана извънболничната помощ в съответствие с добрата медицинска практика.

Задача:
За нашите любезни партньори от Диагностично-консултативен център 1 град Плевен изградихме цялостен уеб облик с модерна приятелска визия.

Поставената задача от тяхна страна беше да предоставим на потенциалните пациенти практикуващите лекари – специалисти, както и общопрактикуващите лекари в ДКЦ – 1 Плевен. Всеки един от тях има своето място подкрепен с кратка автобиография, както и съответния график в консултативния център.
Клиент
изработка на сайт за ДКЦ 1 Плевен
стратегия

уеб дизайн,
програмиране,
фотография,
печатна реклама

реализация

2021 г.

изработка на сайт за ДКЦ 1 Плевен
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.