рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на фирмен сайт за дамска мода

Cendrillon | дамска мода

Френски нотки, изтънченост и подчертан стил- това е заложено в основата на бутика за дизайнерски дамски облекла Cendrillon.
Разполагащ със собствена производствена база в пределите на град Плевен, лицата стоящи зад марката си поставят една основна цел – да внесат нежност, елегантност и лукс в ежедневието на всяка дама.
Години наред клиентите на марката успяват да бъдат разпознати посредством дизайнерските елементи и детайли вплетени във всеки един модел.
Собствениците залагат на изключително личното отношение към своята работа, от графиката и дизайна до вниманието към всеки етап от създаването на лимитираните екстравагантни облекла.

Задача:
Още първият досег до марката и бутиковите серии облекла ни убеди, че едно изкуство няма как да бъде обяснено, то трябва да бъде показано.

Изградихме своеобразен онлайн „подиум“, на който разкрихме изключително високото качество на всеки един от моделите посредством професионалната ни продуктова фотография и цялостен дизайнерски облик на сайта.

Успяхме да предадем по възможно най-завладяващ начин идеята, че модата е истинско майсторско преплитане на умения, способности и талант, и да насочим вниманието на потенциалните клиенти към желанието да притежават поне частица от него.
Клиент
Cendrillon
стратегия

уеб дизайн,
програмиране,
фотография,
печатна реклама

реализация

2019 г.

Cendrillon дамска мода изработка на фирмен сайт
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.