рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за адвокатка компания

Bozhikov & Vatev law firm

Създадено през 2020 година, адвокатско дружество „Божиков & Вътев“ си поставя една основна цел – да събере на едно място богатия опит и многобройните решения в областта на търговското право и процесуалното представителство, от които клиентите се нуждаят.

Работейки както със физически, така и с юридически лица от всички сфери, двамата основатели успяват да постигнат безупречни резултати. Водещ принцип в работата им е да се справят със всеки казус бързо и прецизно, давайки възможност за личен избор при начина на защита на клиентските права и законните интереси на своите клиенти.

Задача:
Да създадем информативен, подробен и лесен за ползване уеб сайт, който да улесни максимално потребителите в избора им на услуги и да предадем на разбираем език богатия опит и експертните решения, в които кантората е специализирана.
Изградихме интуитивен интерфейс, представяйки визуално сферите на действие, в които екипът на кантората е тясно специализиран. Заложихме на дизайнерско лого в един цвят, което да контрастира на основния цветен фон на уебсайта и да подчертава високите професионални качества на основателите. Съсредоточихме усилията си в двете най-използвани езикови версии, поставяйки силен акцент върху ползите за контрагентите, които предстои да доверят своите дела на адвокатското дружество.
Клиент
стратегия

лого дизайн
уеб дизайн
печатна реклама

реализация

2021 г.

изработка на сайт за адвокатска кантора
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.