рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на фирмен сайт за недвижими имоти

Blagoevgrad Properties

Познат като Благоевградски портал за Имоти, BlagoevgradProperties стартира своята дейност през 2006 година, успявайки да се наложи като единствен лидер предлагащ комплексност в сферата на недвижимите имоти в своя район.


Обхватът на дейността е в широк спектър от услуги- от консултации свързани с пазара на имотите, през дигитален портал за обяви, до услуги свързани с кредитно посредничество и осигуряване на професионални домоуправители.


Агенцията е част от пионерите учредители на Регионалната Структура към Националното Сдружение за Недвижими Имоти и не спира да надгражда своята дейност с нови по-мащабни пера в своето портфолио от услуги.

Задача:
Да избягаме от стереотипа на поредния сайт за обяви и да създадем и програмираме дигитално пространство, в което крайните клиенти да могат да достигнат до нужната им информация максимално бързо, да намерят своя желан имот, да успеят да публикуват с възможно най-улеснени стъпки своята обява за наем и/или продажба, да изчислят своите разходи по вноските за кредит и нотариални такси с помощта на онлайн калкулатори и да имат ясен поглед върху топ офертите в района.

В крайна сметка успяхме да създадем и програмираме един лек, двуезичен, клиентски ориентиран и бърз уеб сайт, който позволява лесното навигиране и използване на широкия набор от възможности, които фирмата има да предложи.
Клиент
blagoevgrad properties
стратегия

уеб дизайн,
програмиране,
печатна реклама

реализация

2020 г.

изработк на сайт за недвижими имоти
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.