рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

Артест - студио за екстериорен и интериорен дизайн

Artest

Артест дизайн е студио за интериорен дизайн и архитектура. Тяхната основна мисия е да създават изкуство и естетика. Това е призвание, а Артест е плод не само на креативността, а и на години усъвършенстване, труд и постоянство.
Михаела Томова е архитект и дизайнер, която е завършва магистратурата си в един от най-престижните в света на архитектурата университети – ТУ Делфт (TU Delft), Нидерландия. Тя вярва, че добрият интериор и добре организираното пространство има способността да въздейства, да създава емоции, да предразполага и да осигурява комфорт. Именно затова нейния подход е индивидуален към всяко едно пространство като дизайнът винаги е базиран на човешкия фактор и влиянието, което той има върху начина на живот.
Артест Дизайн предлага широка гама от услуги в интериорния дизайн като трансформира всяко едно пространство, за да отговаря на нуждите на неговите обитатели. Част от услугите включват пълен или частичен дизайн на жилища, офиси, ресторанти и хотели.
Искате и Вашия дом да придобие изцяло нов облик? Не се колебайте – потърсете Артест дизайн студио, които ще се погрижат за това.

Задача:
Много е приятно, когато клиент се обади с молба да изготвим следващ проект. Това е положителна оценка за нашата работа. Така стана и с нашите приятели от Артест дизайн студио, които отнови ни потърсиха с молба да изработим уеб сайт за тяхното ново начинание. Разбира се, че приехме задачата с отворени обятия и сътворихме за тях един чист облик на уеб дизайна, в който показахме тяхото проектантско студио, в което ежедневно се множат реализираните им проекти. Тук не е необходимо да описваме какво сме направили /сами може да го видите/. Лесното обхождане на уеб сайта запознава потенциалните и бъдещи клиенти със спецификата на тяхната работа, която сме показали стъпка по стъпка. Разбира се най-търсената секция от всеки достигнал на тяхната страница ще бъде: Реализирани проекти, в която съвсем точно ще се запознаете с изпълнения проект, показан с кратък текст и подкрепен със съответната фотография.

Благодарим на екипа на Артест дизан студио и най-вече на г-жа Томова, че отново ни гласуваха доверие и ни позволи да покажем спецификата на тяхната работа.

Пожелаваме им да не спират да сътворяват съвършенства и до най-малкия детайл.
Клиент
уеб сайт за Артест - студио за екстериорен и интериорен дизайн
стратегия

уеб дизайн,
програмиране,
печатна реклама

реализация

2022 г.

уеб сайт за Артест - студио за екстериорен и интериорен дизайн
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.