рекламна агенция ЕТРИКС
онлайн магазин

изработка на онлайн магазин за Artest

Artest | мебели с иновативен дизайн

Собствено производство, иновативен дизайн, индивидуален естетически подход – това стои в основата на дейността на Артест.

Фирмата изработва мебели за дома, градината и офиса, като залага изключително на естествените материали. Всеки продукт преминава своя път до крайния клиент през 3D проектиране, визуализация, лазерно рязане, заваряване и прахово боядисване.

Наложили своята водеща роля в личния подход, Артес изработва мебели за редица клиенти на Българския и Европейския пазар. Особено ценно за потребителите е възможността за реализация, с помощта на опитните професионалисти от фирмата, на техните лични визии за артикули, които искат да видят в своя интериор или екстериор.

Задача:
Цялостно създаване и изграждане на фирмената онлайн идентичност- от лого, през продуктови фотографии до функционален онлайн магазин с всички необходими инструменти за управление и развитие на бизнеса.

Стегнатото съдържание и лесното навигационно меню допълнително улесняват крайния клиент в процеса на покупката.
Клиент
artest
стратегия

лого дизайн
уеб дизайн
печатна реклама

реализация

2020 г.

изработка на онлайн магазин за мебели с иновативен дизайн
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.