рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

Арт 2 - сватбена и парти агенция

Арт 2

Визия, вдъхновение, страст всичко това е Сватбена и парти агенция Арт 2. Спечелихме едни нови приятели, които работят в областта на организирането, планирането и декорирането на сватбени тържества, кръщения, юбилеи, рождени дни, фирмени празници, абитуриентски балове и др.
Повече от 20 години създават индивидуални и запомнящи се събития за двойки от цял свят.

Неуморния екип съумява да комбинира обстановката, където ще се провежда дадено събитие с тяхната креативна визия и прецизно планиране, което гарантира, че всяко тържество по поръчка е наистина уникално и запомнящо се.

С тях е забавно, защото са обсебени от това, kоето правят.
За Вашето предстоящо събитие ще се погрижат за всеки детайл от началото до края.

Те ще започнат началото на Вашата приказка, която в бъдеще могат да продължат и за последващи събития.
“Няма нищо невъзможно” е мотото на г-жа Дора Калинова, която е основател на цялото това вдъхновение.
Тя е човека, под зоркото око, на която се преглежда всеки детайл в предстоящото събитие. Тя не само ще ви даде безценни съвети за предстоящия празничен ден, но и е прекрасен водещ, от който в деня на Вашето събитие може да очаквате сълзи от пленително слово, което оставя трайна следа у всеки докоснал се до нейниия глас.
Сватбена и парти агенция Арт 2 за нея не е просто работа – това е нейния живот. Всяка сватба за нея е една малка история за голямата любов, която преживява с всяка двойка младоженци.

Най-голямата й награда са щастливите лица на всяка двойка в деня на сватбата! Агенцията й не продава набор от сватбени услуги, тя създава красиви събития, които отразяват характера и настроението на всяка двойка.

Задача:
Денят е прекрасен. Телефона звънна и чух приятен глас. Гласът на г-жа Дора Калинова. Този гласът няма как да го объркаш, защото той пленява още от първите думи. Тя пожела да се срещне с нашия екип с основната задача да изградим уеб сайт с нежна и красива визия, който да показва тяхната дейност. Приветстваме с добре дошли всички, на който им предстой сватба, кръщене или юбилей. Представяме Ви обновения облик на Сватбена и парти агенция Арт 2.

Мащабна е тяхната дейност, която грабва още от началото всеки клиент. Нежност, красота и стил е пропита във всяка страница, която е съпроводена от полезна информация, от която ще се запознаете от близо с всички предлагани услуги от Сватбена и парти агенция Арт 2.

След обстоен разговор и гласуваното доверие в лицето на г-жа Калинова обособихме съответните категории и започнахме рисуването на тяхната приказка в цветове и форми. Съумяхме да придадем нежността, която изцяло подсказва какво да очакате от тях в празничния ден. Приложихме и малки детайли, без които няма как да се постигне съвършенството. До всяка страница се достига лесно чрез навигационното меню, в което са включени и подкатегории, даващи пълна информация за всички услуги. Може да се възползвате от пакетните предложения, които още от самото начало Ви грабват и отвеждат до тяхното пълно представяне. Заложихме на красиви фотографии, подкрепени с нежен щрифт. Ако Ви предстои мероприятие горещо Ви препоръчваме Сватбена и парти агенция Арт 2. Споделете с тях за предстоящия повод и оставете те да разкажат Вашата приказка. За нас е гордост, че избраха нашето студио, защото както те са перфекционисти в своята работа, така и ние изпипваме нещата до най-малкия детайл.
Клиент
сватбена агенция Арт 2 Плевен лого
стратегия

уеб дизайн,
програмиране

реализация

2022 г.

изработка на сайт за сватбена агеция
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.