рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на фирмен уеб сайт за почистващи препарати Aromatic

Aromatic | почистващи препарати

Ароматик ООД има над 20 годишен опит в производството на перилни и почистващи препарати, автокозметика и препарати за автомивки.
Разположена в град Казанлък, модерната технологична база следва всички световни тенденции в бранша и съблюдава изцяло добрите практики на европейското законодателство в грижата за опазване на околната среда.


Фирмата осигурява напълно завършен цикъл при производството, като се стреми да постави нов позитивен акцент не само в използването на най-високо технологичното оборудване, но и в обучението и качеството на работната среда.

Задача:
Фокусирахме своята работа в създаването на многоезичен и еднакъв лесен за употреба сайт на всички видове устройства. Основната цел на сайта е да привлече нови и да затвърди добрите търговски практики при вече съществуващите клиенти на фирмата. Именно затова насочихме усилията си в синтезиране на цялото продуктово фолио до два основни раздела, групирайки всички ключови направления на приложение на артикулите. Резултатът- визуално приветлив, корпоративно ориентиран, SEO оптимизиран уеб сайт със шест езикови версии, който дава пряка представа за широката производствена гама и висок стандарт на фирмата.
Клиент
Aromatic
стратегия

уеб дизайн,
програмиране

реализация

2019 г.

изработка на сайт за почистващи препарати
ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.