рекламна агенция ЕТРИКС
уеб сайт

изработка на сайт за акушеро-гинекологичен център Авокадо

АГ център Авокадо

Акушеро-гинекологичен център Авокадо – Център за женско здраве!

Това е клиника с основна практика насочена към бременността, майчинството и проблемите на жената във всичките й възрасти.

Акушеро-гинекологичен център “Авокадо“ отваря врати през месец септември 2022 година от Д-р Полина Василева. Разбира се цялото това начинание е подкрепено и от нейното семейство и не на последно място на нейните колеги – Доц. Д-р Ангел Йорданов и Д-р Илко Илиев.

В центъра се осъществява пълния обем извънболнична медицинска помощ в акушерството и гинекологията, както и редица високоспециализирани дейности, с безкомпромисна апаратура и с ангажираност на доказаните специалисти в областта на гинекологията.

Това е единственият център в Централна Северна България с възможност за извършване на тестове за преждевременно раждане и тестове за преждевременно пукнат околоплоден мехур.

Още с навлизането в центъра ще се насладите на спокойствието, с което ще ви посрещнат, защото ще ви грабне една уютна обстановка, в която ще ви посрещне любезния екип на Акушеро-гинекологичен център “Авокадо”.

При тях мили дами ще намерите решения на Вашето здраве.
Задача:
На електронната ни поща пристигна един много красиво написан имейл: “Имам нужда от изработка на уеб сайт и смятам, че вие сте хората, които трябва да го създадат”.

Прекрасни думи написани от д-р Полина Василева, която избра нашето студио да покажем нейното ежедневие и разбира се на колегите, с които работи в Акушеро-гинекологичен център “Авокадо“. Организирахме си среща, на която обсъдихме всички детайли по изработката на техния уеб сайт. Представяме Ви нашият пореден уеб проект, който вече е онлайн – avokado.bg.

Страница начало показва всички направления, по които се работи в центъра. Използвали сме нежни цветови нюанси, които присъстват и в самия център. Всяка услуга е подкрепена със съответна фотография и кратък текст, който ви отвежда до пълната информация към съответната категория. Вложихме старание така да подредим информацията, за да може всяка дама да достигне до нужната за нея и да се свърже с конкретния доктор, който ще й помогне за решаването на проблема.

Има специална секция с полезна информация, която ще е полезна на всяка дама.

Модерната клиника предлага разнообразие от услуги, които са показани в отделна секция и дават пълната информация за всяко направление. Разбира се в днешно време всеки човек се интересува и от цената, която трябва да заплати за дадена услуга. Погрижили сме се и за това – показване на пълния списък от предлаганите процедури и съответните цени.

Нежност стил и красота лъха от всяка страница на уеб сайта.
Нашата работа с д-р Полина Василева продължава и занапред.
Разработихме и редица печатни издания, които са необходими за ежедневната работа – талони за изследвания, визитки, ценоразпис за предлаганите услуги изложен в центъра, както и оформление на визията за витрината на центъра. Благодарим за гласуваното доверие на един много лъчезарен и позитивен човек в лицето на д-р Полина Василева. Пожелаваме й много дами и мами да посещават ежедневно центъра, на който е посветила живота си. Ако имате притеснения относно Вашето здраве мили дами - Акушеро-гинекологичен център Авокадо е Вашия център за женско здраве! А ние ще продължаваме да приемаме всеки един нов проект към Акушеро-гинекологичен център Авокадо с отворени обятия и готовност да го осъществим.
Клиент
сайт за акушеро-гинекологичен център Авокадо
стратегия

уеб дизайн,
програмиране

реализация

2022 г.

ДА СИ СЪТРУДНИЧИМ

Имате проект?

Всеки поет ангажимент в създаването на уеб решение е наша отговорност да създадем авторски уеб дизайн с красиво потребителско изживяване, което е стремеж да грабне потенциалния клиент.

Ако е настъпил момента, в който трябва да изградите началото на Вашия бизнес или ако той има нужда от своето модерно обновяване, то отворете вратите си и ни посрещнете – реламно студио Етрикс ще се погрижи за Вашия нов стайлинг.

Запитване за изработка на подобен сайт

Ако Ви е допаднала нашата работа не отлагайте във времето Вашия нов проект  и изпратете запитване.